120.000 tl'ye kadar sistem önerisi

Tyne06exe

80+
Reaksiyon skoru
29
Arkadaşlar 120.000 tl ye kadar pc toplamak istiyorum parçalar 0 olursa iyi olur çünkü 2. elle fala uğraşmak istemiyorum önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar kasada şık olursa iyi olur teşekkürler iyi forumlar

Ne için kullancağınızı da yazın

Güzel bilgisayar ama bu bütçede 2tb m2 ssd şart. En kötü oyun bile 100gb olmuş.
Kişiden kişiye değişir, 1000-1000 internet yaygınlaşmaya başladı, heryere alt yapı döşüyor bu aralar türknet ve türk telekom. Eğer arkadaşta da varsa pek bir önemi yok.

Ne için kullancağınızı da yazın
hocam sadece oyun için kullanıcam belki render alabilirim bilemiyorum ben bu sistemi aldığım zaman şöyle 8-10 yıl kullanıyım diyorum birde 1440 p 240 hz lik bir monitör alıp hikayeli oyunlara başlamayıda düşünüyorum

bence kendin topla hazır sistemlerde psu kasa çok kötü oluyor bide ürün yükselticem diye kaliteden ödün verme

Güzel bilgisayar ama bu bütçede 2tb m2 ssd şart. En kötü oyun bile 100gb olmuş.
1 tb yeterli olur benim için olmassa ilerde 2 tb de geçebilirim
Kişiden kişiye değişir, 1000-1000 internet yaygınlaşmaya başladı, heryere alt yapı döşüyor bu aralar türknet ve türk telekom. Eğer arkadaşta da varsa pek bir önemi yok.
maalesef internetim çok iyi değil hatta hiç iyi değil malum köyde oturduğum için 16 mbps alabiliyorum sadece ama muhtardan duyduğuma göre 2 3 yıl içinde fiber gelecekmiş onun için uğraşıyor ve hocam birilerinden duyduğuma göre internetin düşükse wifi li bir anakarta hiç gerek yok diyorlar doğrumu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bence kendin topla hazır sistemlerde psu kasa çok kötü oluyor bide ürün yükselticem diye kaliteden ödün verme
hocam 120.000 tlyi çok fazla geçmeyecek şekilde toplayabilirmisin

kendin toplamanın biraz bedeli var, ben de daha kaliteli olsun diye parçaları hep üst seviye seçmek için tek tek topluyorum ama daha pahalı tutuyor, 113 bine 5070 sistem topladım geçen gün, aynı paraya birisi zorlasa 5070 ti alabiliyor, böyle bi eksisi var parçalar kaliteli olsun dediğin zaman.

ekran kartlarında 9070xt alacaksan soğutmalar çok fark etmiyor görsellik bakabilirsin 5070ti bakacaksan inceleme izle hocam

9800X3D - 21K
B850-E ASUS TUF - 10K
2x16 RAM ortalama model - 22K
2TB M2 (WD SN5000 veya 1TB daha kaliteli) 7-10K
Kasa + PSU - 10K
Sıvı Soğutma zevke bağlı - 4-5K
5070Ti Palit GamingPro veya Inno3D X3 - 46K

Geri