60-70 bin arası laptop öneri

ttberke

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar bu laptop nasıl kullanan var mı. Renk gamı 62.5 diyor. %100 ile çok farj eder mi. 60-70bin arasına şuan hangi laptoplar alınabilir. Slayer markalara baktım 2 günde 6,7 bin zam geldiği için şuanlık onları almayı düşünmüyorum. Yakın zamanda indirime girerse hangi modelini önerirsiniz.

Son düzenleme:
Laptop işlemcilerinde i serisi kullanmayın sakın Soğutmak için voltaj kısıyorlar ciddi ısınıyorlar voltaj kısıldığı için gerçek gücünü veremiyorlar ve Dehşet enerji harcadıklarından termal sınırlarda dolaşıyor bütün laptoplar en kaliteli soğutmaya sahip modeller bile uzun vadede arıza çıkarıyor i5 olabilir i7 ve i9 ise mutlaka ultra serisini alın üretim teknolojisi sebebiyle enerji eğlimi ve sorunsuzlukla ünlüdür.

Laptop işlemcilerinde i serisi kullanmayın sakın Soğutmak için voltaj kısıyorlar ciddi ısınıyorlar voltaj kısıldığı için gerçek gücünü veremiyorlar ve Dehşet enerji harcadıklarından termal sınırlarda dolaşıyor bütün laptoplar en kaliteli soğutmaya sahip modeller bile uzun vadede arıza çıkarıyor i5 olabilir i7 ve i9 ise mutlaka ultra serisini alın üretim teknolojisi sebebiyle enerji eğlimi ve sorunsuzlukla ünlüdür.
Anladım. Sizin tavsiye edebileceğiniz modeller var mı bu fiyat bandında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rtx 5060 Asus tuf trendyolda var
O laptop 16gb ram 512gb ssd. Yetmeyeceği için yükseltme için ekstradan 20k harcamam lazım

Hp omen serisinde kronik sorun yok değil mi
Menteşesi biraz hassas açıp kapatırken ekranı biraz dikkat etmen gerekebilir onun dışında önceki nesillerindeki kronik arızalarına çözüm odaklı çıktı bu modeller henüz 2025 üretimli cihaz olduğundan sorunu devam ediyormu bilmiyorum

Bu arada victus alma bende hiçbir oyunu açmıyor adam akilli Unreal Engine fln hatası veriyor bi sürü sıkıntısı var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,396
Üyeler
188,587
Son üye
maksutyilan16
Geri