Razer Barracuda X 2022 Alınır Mı?

SebekeSuyu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
747
2022 diye anladım bluetooth 5.2 demiş. kulaklık işinden pek anlamıyorum alınır mı? başa önerileriniz var mı? siyah,kablosuz,şarjı görece uzun giden, terletmeyecek bir kulaklık lazım bütçem max 5 (ama 4'ün altında olursa iyi olur) kulaklık kalitesi çok rezil olmadığı sürece okeyim. ses kasma gibi bi derdim yok. kulaklık seviyesini de fullemiyorum. varsa önerilere açığım

2022 diye anladım bluetooth 5.2 demiş. kulaklık işinden pek anlamıyorum alınır mı? başa önerileriniz var mı? siyah,kablosuz,şarjı görece uzun giden, terletmeyecek bir kulaklık lazım bütçem max 5 (ama 4'ün altında olursa iyi olur) kulaklık kalitesi çok rezil olmadığı sürece okeyim. ses kasma gibi bi derdim yok. kulaklık seviyesini de fullemiyorum. varsa önerilere açığım

Bizzat kendim 2022 aldım knk daha bu gün bozuıldu bence başka kulaklık bbak derim. Çok hata veriyor kesiliyor kapanıyor sorunları var

Bizzat kendim 2022 aldım knk daha bu gün bozuıldu bence başka kulaklık bbak derim. Çok hata veriyor kesiliyor kapanıyor sorunları var
ne zaman almıştınız hocam? var mı alternatif öneriniz

Bende kullanıyorum ve memnunum. Şarj süresi ve kulakta rahat durması için almıştım. Mikrofonu ile pek işim yoktu açıkçası. Kullandığımda da memnun bıraktı mikrofonu kötü değildi. Şarj için ise belki ayda bir falan takıyorumdur.

büyük ihtimalle belli bi tarihten itibaren üretilenlerde sıkıntı var kasım indirmlerinde sıkça indirime girdi 1 yıl önce bu kulaklık 7k ya 6k ya satılıyordu benim alalı 1.5 2 yıl oldu hiçbir sorunla karşılaşmadım sonrasında kardeşimede aldım sıkıntısız kullanıyorum arctis nova 5 ve 7 de kullandım onların sesi çok sade geldi bana barracuda ile muzik dinlemekte zevkli diğerlerine göre ses kasmadada başarılı

2 aydır kullanıyorum, odyofil değilim ama ona yakınım. Bence ses kalitesi, mid bas tiz dengesi çok iyi parasına göre. Konforu da üst düzey, terletmiyor ve hafif. Malzeme kalitesini çok beğenmedim.

2 aydır kullanıyorum, odyofil değilim ama ona yakınım. Bence ses kalitesi, mid bas tiz dengesi çok iyi parasına göre. Konforu da üst düzey, terletmiyor ve hafif. Malzeme kalitesini çok beğenmedim.
önemli olan benim için konforu zaten hocam. ses kalitesi rezil olmasa yeter. şu an qcy t17nin tek tarafını kullanıyorum bana gayet iyi geliyor (modeli biliyorsanız kıyas yapın diye dedim)

hocam memnunum ama piyasasını bilmem daha fp ürün vardır belkide onun dışında bu kulaklıkla ilgili soru varsa cevaplarım

bende kullandım tavsiye etmem kronik kırılma sorunu var barracudaların hepsinde cloud3 wireless için indirim bekleyin geçen 4300e düşmüştü mesela

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,588
Üyeler
188,625
Son üye
ali4838
Geri