F FBli_Ati419 80+ Katılım 9 Şubat 2026 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 1 Pazartesi, 13:07 #1 Hocalarım sa, bir arkadaştan Sapphire RX 6600xt nitro+ 8gb ekran kartı buldum ve furmark testinin görüntüsünü atmış ama ben tam olarak anlamadığım için sizlerden yardım istiyorum sizce bu değerler normal midir? (Fiyat 6.5k) Ekler 14093.webp 40.4 KB · Hit: 15
Hocalarım sa, bir arkadaştan Sapphire RX 6600xt nitro+ 8gb ekran kartı buldum ve furmark testinin görüntüsünü atmış ama ben tam olarak anlamadığım için sizlerden yardım istiyorum sizce bu değerler normal midir? (Fiyat 6.5k)
A AirLife 80+ Silver Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 4,799 Reaksiyon skoru 2,089 Pazartesi, 13:11 #2 Değerler iyi. Sıcaklık, fan, güç değerleri standardın içinde. Piyasaya çok hakim olmadığım için fiyatı bilemeyeceğim.
Değerler iyi. Sıcaklık, fan, güç değerleri standardın içinde. Piyasaya çok hakim olmadığım için fiyatı bilemeyeceğim.
F FBli_Ati419 80+ Katılım 9 Şubat 2026 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 1 Pazartesi, 13:33 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 AirLife yazmış: Değerler iyi. Sıcaklık, fan, güç değerleri standardın içinde. Piyasaya çok hakim olmadığım için fiyatı bilemeyeceğim. Devamı için tıklayın... Sağolun hocam
AirLife yazmış: Değerler iyi. Sıcaklık, fan, güç değerleri standardın içinde. Piyasaya çok hakim olmadığım için fiyatı bilemeyeceğim. Devamı için tıklayın... Sağolun hocam