Gigabyte 5070 ti 7800x3d topladığım sistem nasıl

Tyne06exe

80+
Reaksiyon skoru
29
Topladığım sistem iyi mi alınır mı değişecek bir şey varmı?

Ekler

• 1000003068.webp
    1000003068.webp
    68.9 KB · Hit: 121
  • 1000003068.webp
    1000003068.webp
    68.9 KB · Hit: 117
Gayet iyi. Bir de 4k guzel bir monitör tamamdır. Sıvı soğutucu konusunda da eminseniz sıkıntı yok

Gayet iyi. Bir de 4k guzel bir monitör tamamdır. Sıvı soğutucu konusunda da eminseniz sıkıntı yok
Hocam 5070Tİ 4k bence bi tık fazla. Yani 2K bana kalırsa en optimize ve rahat edicek olanı. Gene arkadaşın kararı. Ayrıca sistem gayet güzel. Benimkine de benziyo. Memnunum eminim siz de memnun kalırsınız.

Sıvı soğutucuya pompadan ses geliyor diyorlar ama biride aldım geldi ses çıkıyor evet ama abartıldığı kadar rahatsız etmiyor diyorlar bilemedim

Bu arada ben gigabaytin windforce serisini sevmiyorum eğer ondan alıcaksanız. Onun dışında dediğim gibi her şey tatminkar

Hocam 5070Tİ 4k bence bi tık fazla. Yani 2K bana kalırsa en optimize ve rahat edicek olanı. Gene arkadaşın kararı. Ayrıca sistem gayet güzel. Benimkine de benziyo. Memnunum eminim siz de memnun kalırsınız.
4 k 160 Hz almak yerine 1440 p 240 Hz almayı planlıyorum hocam

Sıvı soğutucuya pompadan ses geliyor diyorlar ama biride aldım geldi ses çıkıyor evet ama abartıldığı kadar rahatsız etmiyor diyorlar bilemedim
Benimkinden de geliyor bi süre sonra rahatsız edicek ama alışcaksınız maalesef ki.

4 k 160 Hz almak yerine 1440 p 240 Hz almayı planlıyorum hocam
Hocam 2K 180-260 Hz bi monitör yeter artar bile. Monitör önermiycem ama şunu söyleyim. Sürekli kulaklık takmak istemiyosanız içinde kötü de olsa dahili hoparlörü olan bi model seçin. Dediğim gibi öneri değil sadece kendi kullandığımı atayım size

Kasa olarak benimkine de bakabilirsiniz baya geniş hava akışı cidden iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam çok mu geliyor peki kulaklık taktığında geliyor mu
Kulaklıkla duymazsın ama kulaklıksız duyarsın. Modelinden modeline değişiyo ürününden ürününe değişiyo kurmadan bilemezsin valla

Güzel duruyor dostum baya bir de bir oled monitör ile taçlandırırsan kusursuz olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,870
Üyeler
189,746
Son üye
.utku..
Geri