Hocam 5070Tİ 4k bence bi tık fazla. Yani 2K bana kalırsa en optimize ve rahat edicek olanı. Gene arkadaşın kararı. Ayrıca sistem gayet güzel. Benimkine de benziyo. Memnunum eminim siz de memnun kalırsınız.Gayet iyi. Bir de 4k guzel bir monitör tamamdır. Sıvı soğutucu konusunda da eminseniz sıkıntı yok
Sıvı soğutucuya pompadan ses geliyor diyorlar ama biride aldım geldi ses çıkıyor evet ama abartıldığı kadar rahatsız etmiyor diyorlar bilemedimGayet iyi. Bir de 4k guzel bir monitör tamamdır. Sıvı soğutucu konusunda da eminseniz sıkıntı yok
4 k 160 Hz almak yerine 1440 p 240 Hz almayı planlıyorum hocamHocam 5070Tİ 4k bence bi tık fazla. Yani 2K bana kalırsa en optimize ve rahat edicek olanı. Gene arkadaşın kararı. Ayrıca sistem gayet güzel. Benimkine de benziyo. Memnunum eminim siz de memnun kalırsınız.
Benimkinden de geliyor bi süre sonra rahatsız edicek ama alışcaksınız maalesef ki.Sıvı soğutucuya pompadan ses geliyor diyorlar ama biride aldım geldi ses çıkıyor evet ama abartıldığı kadar rahatsız etmiyor diyorlar bilemedim
Hocam 2K 180-260 Hz bi monitör yeter artar bile. Monitör önermiycem ama şunu söyleyim. Sürekli kulaklık takmak istemiyosanız içinde kötü de olsa dahili hoparlörü olan bi model seçin. Dediğim gibi öneri değil sadece kendi kullandığımı atayım size4 k 160 Hz almak yerine 1440 p 240 Hz almayı planlıyorum hocam
Kulaklıkla duymazsın ama kulaklıksız duyarsın. Modelinden modeline değişiyo ürününden ürününe değişiyo kurmadan bilemezsin vallaHocam çok mu geliyor peki kulaklık taktığında geliyor mu