❌İndirim Bitti! 26.000 TL GIGABYTE MONİTÖR 27" OLED DÜZ MO27Q28G 280HZ

Video paylaşılamadığı için onu esgeçiyorum. Qd-oled ile yan yana bakıldığında bambaşka bir deneyim sunuyor, benim geçtiğim ürün ips'idi fakat pişman olduğum için bir süre deneyimlemeye devam edip sonrasında iade edeceğim. Eğer olur da önümüzdeki birkaç gün içerisinde elden teslim almak isteyen olursa İstanbul/Esenyurt'tayım, aldığım fiyata verebilirim. Kargo söz konusu değil.

Görsel üzerinden anlaşılmaz fakat yukarıdaki arkadaşın isteği üzerine paylaşıyorum. Son güncellemeyi yaptım, renk profilleri yüklü olup ikisinde de ayarlar stok durumda.

Ekler

• WhatsApp Image 2026-02-07 ast 20.50.36.webp
    WhatsApp Image 2026-02-07 ast 20.50.36.webp
    140.8 KB · Hit: 63
  • WhatsApp Image 2026-02-07 at 20.50.36.webp
    WhatsApp Image 2026-02-07 at 20.50.36.webp
    158.4 KB · Hit: 62
  • WhatsApp Image 2026-02-07 at 20.50.363.webp
    WhatsApp Image 2026-02-07 at 20.50.363.webp
    155.8 KB · Hit: 58
  • Beğen
Reaksiyonlar: frqn
Video paylaşılamadığı için onu esgeçiyorum. Qd-oled ile yan yana bakıldığında bambaşka bir deneyim sunuyor, benim geçtiğim ürün ips'idi fakat pişman olduğum için bir süre deneyimlemeye devam edip sonrasında iade edeceğim. Eğer olur da önümüzdeki birkaç gün içerisinde elden teslim almak isteyen olursa İstanbul/Esenyurt'tayım, aldığım fiyata verebilirim. Kargo söz konusu değil.

Görsel üzerinden anlaşılmaz fakat yukarıdaki arkadaşın isteği üzerine paylaşıyorum. Son güncellemeyi yaptım, renk profilleri yüklü olup ikisinde de ayarlar stok durumda.
Yanyana koyunca fark anlaşılır hocam, sizi hangi özelliği memnun etmemişti

16 ya yazın Samsung odyssey g6 almıştık 240 hz bunlar daha mı iyi oluyor

16 ya yazın Samsung odyssey g6 almıştık 240 hz bunlar daha mı iyi oluyor
En mantıklısını siz yaptınız her modelde bir sorun var. Köküne kadar kullanın.

bugun geldi kargo, kart serviste oldugundan deneyemiyorum , kullanıp memnun kalmayan var mı?
Alışdıkça iyi geliyor temizliğini araştırıyorum hassas oledler f06 güncelledim ekleme yaparım

Alışdıkça iyi geliyor temizliğini araştırıyorum hassas oledler f06 güncelledim ekleme yaparım
Samsung oled vardı onda da çok zor çıkıyordu, resmen soğumuştum cihazdan, arkadaş tavsiyesiyle kaynayıp soğumuş su ve mikro fiberle bastırmadan çok kolay tenizleniyordu.

Samsung oled vardı onda da çok zor çıkıyordu, resmen soğumuştum cihazdan, arkadaş tavsiyesiyle kaynayıp soğumuş su ve mikro fiberle bastırmadan çok kolay tenizleniyordu.
Deniyeceğim teşekkürler nası bir bez almalıyım bezim yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,978
Üyeler
188,861
Son üye
alcapone0134
Geri