İphone 17 pro ya orjinal kılıf almaya değer mi

hamszzz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
197
Orijinal kılıf almak mantıklımı ben hep normal kılıflar alıp kullandım hiçte bi fark görmedim ama 17 proya o kadar para verdin adam akıllı koru diyolar da Orjinal kılıfında çelikten kılıf olduğunu düşünmüyorum :) sizce mantıklımı 2500 vermek bu arada telefoncuda geçen gün 700 tl verdim kılıfı

Değmez

Orijinal kılıf almak mantıklımı ben hep normal kılıflar alıp kullandım hiçte bi fark görmedim ama 17 proya o kadar para verdin adam akıllı koru diyolar da Orjinal kılıfında çelikten kılıf olduğunu düşünmüyorum :) sizce mantıklımı 2500 vermek bu arada telefoncuda geçen gün 700 tl verdim kılıfı
telefoncudan kılıf alma sakın spigen falan çok kaliteli oluyor orijinalinden bile daha iyi olabilir

Hocam spigen alın en azından, gidip 100k telefona bayılıp merdiven altı üretim telefoncu kılıfları almak akıl karı değil.

telefoncudan kılıf alma sakın spigen falan çok kaliteli oluyor orijinalinden bile daha iyi olabilir
stok yok hep telefonculardan aldım çevremdeki herkeste öyle aldı sakın almalık bi durum yok bence

hoşuna gideni al hoca ne olacak kılıf kılıftır, elinden cok dusuruyorsan spigen falan bakabilirsin.

Hocam spigen alın en azından, gidip 100k telefona bayılıp merdiven altı üretim telefoncu kılıfları almak akıl karı değil.
spigen stok yok ve çoğu kılıf aynı yerden çıkıyor orjinalde kullandım önceki telefonumda bi farkı yok açık ara tek fark spigende onu asla kötülemem her ürünleri mükemmel

Orijinal kılıf kullanıyorum önce şunu diyim düşme koruması bence kötü eski kılıfım daha iyi darbe emiyordu. Ama diğer kılıflarda genelde kamera tuşu kısmı açıkta kalıyor ve orijinal kılıf kullanmadığım için o bölgede çok fazla aşınma boya atması vs oldu hatta tuş çevresine giren toz-kir birikmesinden dolayı zor basmaya tıkanmaya başladı benim asıl orijinal alma sebebim buydu, bir de tasarımını seviyorum ve kendi telefonum için olanı indirimde yakaladım aşırı pahalı olmadı böylece 😀

Ek olarak orijinal almayacaksan sakın merdiven altı ürünleri alma yine bilinen Spigen gibi ürünleri al, tanıdığım biri pahalı bir cihaz alıp internet rastgele bulduğu bir ucuz silikon kılıf almış kılıf kendi kendine kasayı çizmiş…

stok yok hep telefonculardan aldım çevremdeki herkeste öyle aldı sakın almalık bi durum yok bence
internetten başka marka alsanız bile daha iyi 250 TL'ye 50 tl vermeyeceğim mat ekran koruyucuyu satmış tablet için nefret ettim bir daha telefoncuya gitmem daha da
kendim internetten 350 TL'ye temperli ekran koruyucu aldım evde taktım hatta 10000000 kat daha iyi oldu
ben daha yeni s23 için zore kılıf almıştım fiyatına göre çok güzel ama 17 pro için biraz daha kaliteli bir şey alman lazım hem çizilme muhabbeti falan da var

Geri