ANKARADA İŞİNİN EHLİ BİR BİLGİSAYARCI ACİL

qodislowe

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar herkese iyi forumlar diliyorum x bir bilindik bir yerden 50.000 tl kadar bilgisayar topladık toplu şekilde geldi ekran kartını bağladık kullanıma devam ediyoruz fakat forumlarda ve video sitelerinde sadece cs go faceit gibi oyunlar oynayan birisi olarak bazı ayarlar gerçekleştirdik ve pc'de fps yükseldi fakat bu bilgisayarın hem aynı şekilde fiziki temizliğini işlemci bakımlarını formatını bios ayarlarını arka planda ram temizlemesi için gerekli olan programları ekran kartı benchmarklarını yani kısacası pcyi tamamiyle bir oyun bilgisayarına çevirip bu söylediklerimi yapacak birisini arıyorum ANKARADA yardımcı olabilirseniz sevinirim. yayın açanlara ws yazdım ciddi rakamlar istiyorlar optimizasyon için kimse oralı olmuyor yardımcı olmuyor siz değerli arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım var.

Ryzen 5 7600
RTX 5060 Tİ
2x16 RAM CL30 6000 MHZ
ASUS A 650 MR
1 TB M2 SSD
WİN 11 PRO

Son düzenleme:
zaten toplamışsın . kalan şeyleri sende yapabilrsin diye düşünyorum.

ÖYLE OLMUYOR MAALESEF KARDEŞİM YA AYARSIZ OPTİMİZASYONSUZ GERÇEKTEN HİÇ BİR TAT VERMİYOR CİDDİYİM ÇÜNKÜ AYNI PC ARKADASIM X BİRİSİNE UÇUK Bİ ÜCRETLE AYARLATMIŞ GERÇEKTEN HEM FPS KONUSUNDA HEM DİĞER KONULARDA ARADA GERÇEKTEN ÇOK FARK VAR.

İçeriği okurken "Keyfe keder birine para vermek istiyorum" diye okudum. Bunları yaptırmak için bir bilgisayarcıya ihtiyacınız yok. ChatGPT yatay zekası bile size bu konuda yardımcı olabilir.

Arkadaşlar herkese iyi forumlar diliyorum x bir bilindik bir yerden 50.000 tl kadar bilgisayar topladık toplu şekilde geldi ekran kartını bağladık kullanıma devam ediyoruz fakat forumlarda ve video sitelerinde sadece cs go faceit gibi oyunlar oynayan birisi olarak bazı ayarlar gerçekleştirdik ve pc'de fps yükseldi fakat bu bilgisayarın hem aynı şekilde fiziki temizliğini işlemci bakımlarını formatını bios ayarlarını arka planda ram temizlemesi için gerekli olan programları ekran kartı benchmarklarını yani kısacası pcyi tamamiyle bir oyun bilgisayarına çevirip bu söylediklerimi yapacak birisini arıyorum ANKARADA yardımcı olabilirseniz sevinirim. yayın açanlara ws yazdım ciddi rakamlar istiyorlar optimizasyon için kimse oralı olmuyor yardımcı olmuyor siz değerli arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım var.

Ryzen 5 7600
RTX 5060 Tİ
2x16 RAM CL30 6000 MHZ
ASUS A 650 MR
1 TB HDD
WİN 11 PRO
İnşallah parçaları eksik yazmışsındır veya yanlış ssd var de mi sistemde

İçeriği okurken "Keyfe keder birine para vermek istiyorum" diye okudum. Bunları yaptırmak için bir bilgisayarcıya ihtiyacınız yok. ChatGPT yatay zekası bile size bu konuda yardımcı olabilir.
Keyfe keder birine para vermek istiyorum değilde birisinin yardımı olursa bende yapabilirim aslında ama dişinden tırnağından arttırarak topladığın bu malzemeyi "işi ekmekçiye vereceksin veya bin bilsen bilene bir bilene soracaksın" mantığıyla haraket etmek istediğimi belirtmek istesem daha doğru bi cevap olur diye düşünüyorum dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnşallah parçaları eksik yazmışsındır veya yanlış ssd var de mi sistemde
Evet 1 TB m2 ssd var

50000₺ bilgisayar içi böyle işlemler için tabi işi bilen güzel paralar ister açıkcası ona yapacak bir şey yok. Eğer para vermek istemiyorsan kendin yapman gerekiyor o da biraz araştırmayla yapılabilecek şeyler hocam dikkatl iolduğunuz sürece

50000₺ bilgisayar içi böyle işlemler için tabi işi bilen güzel paralar ister açıkcası ona yapacak bir şey yok. Eğer para vermek istemiyorsan kendin yapman gerekiyor o da biraz araştırmayla yapılabilecek şeyler hocam dikkatl iolduğunuz sürece
Önerebileceğiniz bir yer veyatta birisi varmı peki ?

Keyfe keder birine para vermek istiyorum değilde birisinin yardımı olursa bende yapabilirim aslında ama dişinden tırnağından arttırarak topladığın bu malzemeyi "işi ekmekçiye vereceksin veya bin bilsen bilene bir bilene soracaksın" mantığıyla haraket etmek istediğimi belirtmek istesem daha doğru bi cevap olur diye düşünüyorum dostum
O zaman optimizasyon için gerekli yönlendirmeyi öncelikle ChatGPT'den yapın. Çok akıllıca yönlendirme yapıyor. En yetersiz yapay zeka olmasına rağmen size yardımcı olacaktır. Youtube'da sisteminizin dengi olan sistemlerin testlerine bakın. Onlara göre kıyaslama yapıp kıyaslama durumunu ChatGPT'ye anlatın. Size durumu anlatır. Olmazsa biz yardımcı olmaya çalışalım.

Ryzen 5 7600
RTX 5060 Tİ
2x16 RAM CL30 6000 MHZ
ASUS A 650 MR
1 TB M2 SSD
WİN 11 PRO
Dostum eğer pcyi yeni topladıysan zaten bakım gerekmiyor en az 3 ay sürer bakım vaktinin gelmesine onun haricinde ;
Biosu kendiniz flaşla yazdırabilirsiniz anakarta bunun için işin ehli olmanıza gerek yok internette asus bios yazınca zaten son güncel yükleme yöntemi videosu çıkıyor 3 dk hadi 5 dk olsun hepi topu
Ram temizleme için ISLC yeterli bir program açıp ayarlarsınız
Windowsun tweak ayarlarını da yapacak bir ton playbook var onlardan hangisini keyfe keder istiyorsan yapacaksın zor bir şey yok illa fiziksel birisine gerek yok :D

Ryzen 5 7600
RTX 5060 Tİ
2x16 RAM CL30 6000 MHZ
ASUS A 650 MR
1 TB M2 SSD
WİN 11 PRO
şahsi tavsiyem düzgün çalışan bir bilgisayara yıllık macun değişimi dışında(ben ısınmadığı sürece değiştirmem şuan 3 yıl oluyor sistemi kuralı daha daha yapmadım macun değişimi) formattır ram temizleme uygulamasıdır optimizasyon şeyleridir falan uğraşmamanız, ne zaman bunları yapan kurcalayıp duran biri görsem sonrasında pc ye şunu yaptım bu oldu, format attım bida açılmadı gibi konular açıp yardım istiyor.
stabil çalışan pc ye dokunmayın bence.

Geri