Rampage 540hz monitör alınır mı??

Bunu alacagına 180hz oled al.

@Tayfunns yine sendeyiz kingo xd.
İncelemesi var mı bu monitörün? Asus, MSI, Aoc, Gigabyte vs olsa bulunursa rampage bulamıyorum. İyi olup olmadıgı hakkında bilgim yok. Ama IPS yerine TN kullanması rekabetçi açıdan daha iyi.

şuan kullanıdıgm monitör 240hz zaten. gözüm alıştıgı için değişştiricem
240hz monitörünüz varsa boşuna para harcamayın. 180hz oled de şu anki monitörünüzden daha akıcı bir görüntü sunacaktır. Düz monitörlerin hertzi ile oledinki bir olmuyor. Oledlerde 0ms gecikme ve herhangi bir motion blur olmadığı için normalde 240hz IPS'te alacağın görüntü netliğini 160hz oledde alıyosun mesela. Kalan her şeyde zaten oled gene daha iyi performans verecektir. Dediğimin arkasındayım 540hz IPS alacağınıza 180hz oled alın.

İncelemesi var mı bu monitörün? Asus, MSI, Aoc, Gigabyte vs olsa bulunursa rampage bulamıyorum. İyi olup olmadıgı hakkında bilgim yok. Ama IPS yerine TN kullanması rekabetçi açıdan daha iyi.
anladım yorumun için teşekkrüler bu fiyat bandında rampage gamebooster gamepower markalarının monitörleri var markadan dolayuı emişşn olamadım bende

şöyle bir incelemesi var bak istersen.

şöyle bir incelemesi var bak istersen.
Ghosting testini yanlıs yapmıs. Kalan kısımlar bir işe yaramıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anladım yorumun için teşekkrüler bu fiyat bandında rampage gamebooster gamepower markalarının monitörleri var markadan dolayuı emişşn olamadım bende
Evet ucuz etin yahnisi ihtimali var.

E-sporcu değilsen önermem. Çünkü TN panelin tek artısı çok hızlı olması ama onu da oled paneller zaten çoktan aştı, renkleri çok kötü oluyor TN panellerin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,829
Üyeler
189,736
Son üye
canbozokresmi
Geri