RX 9070 XT Pure vs RX 9070 XT Nitro+

Yani 100k dedim belki zorlarsam 114k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pure ve nitro arasında hala gidip geliyorum
Nitro, Sapphire nin en iyi soğutmaya sahip, en kalıplı, en gösterişli kartı ama bu, Pure soğutamıyor, çirkin demek değil tabi ki.
Niyetin beyazsa Pure al, yukarıda arkadaşın da dediği gibi, gayet serin çalışıyor. %100 yükte 317-320 W ile 60 dereceyi görmedim desem yeri.
Fanlar çalışırken bile sesini duymuyorum,o derece.
Kimisi kontrast olsun diye siyah-beyaz karışık yapıyor ama ben ya siyah ya beyaz tarafındayım.

@ahmetmelihalemdar ne yalan söyleyeyim hocam dediğin gibi sırf beyaz diziyorum pure daha işime gelir
1000058888.webp

1000058886.webp

1000058781.webp

Bugune kadar hep siyah topladım ama beyaz topladiktan sonra daha bi hoşuma gitti emin ol

Şöyle komple beyaz dizecem bende yakında hocam umarım paylaştığım sistem hakkında düşüncelerin nedir hocam şunu çıkar şunu ekle dediğiniz var mı
Parçalar güzel. Klevv Crass ramleri ben de kullanıyorum.Hynix çipli A-Die ram. Hem anakartın RGB ile ekstra programsız senkron çalışıyor.
Kasa da güzel. PSU dan tam emin değilim. Ben de A850GL var. İyi ama fan sesi rahatsız ediyor ufaktan.
Rog un anakartı gaming gecesinde son zamanlarda çok sık indirime giriyor, bu gece bak bakalım.
Ben Ekim de 15 bin e x870e Elite Ice Wifi almıştım, şu an 16 Bin gibi.

Parçalar güzel. Klevv Crass ramleri ben de kullanıyorum.Hynix çipli A-Die ram. Hem anakartın RGB ile ekstra programsız senkron çalışıyor.
Kasa da güzel. PSU dan tam emin değilim. Ben de A850GL var. İyi ama fan sesi rahatsız ediyor ufaktan.
Rog un anakartı gaming gecesinde son zamanlarda çok sık indirime giriyor, bu gece bak bakalım.
Ben Ekim de 15 bin e x870e Elite Ice Wifi almıştım, şu an 16 Bin gibi.
Teşekkürler o zaman sadece psu değişiyorum sistemde her şey tamamsa a850gl bakayım

Teşekkürler o zaman sadece psu değişiyorum sistemde her şey tamamsa a850gl bakayım
Yok A850GL alma :)
Kasada 10 tane fan var, 3 de ekran kartı, 1 de sıvı soğutma pompası. Hiçbirinin sesini duymuyorum, PSU nun sesi geliyor :)
0 Db özellikli, yük altında fan çalıştırmayan bir PSU bulalım
@yusuf7878 Yusuf yardımcı olur sanırım

Sistemin son cilalanmış hali(Yorumlara açığım)
-9070xt pure 16gb
-Ryzen 7 9800x3d
-Asus ROG Strix B850-A
-Klevv crash 32gb 6400Mhz
-Lian li o11 Dynamic mini v2
-Asus Prime AP-850G 850 W
Sistem;
attığım x870 anakartın görüntüsü vs daha güzel onada bakabilirsin kasa konusunda zevkinize kalmış

a850gl ye bakma sakın çok gürültülü

Yok A850GL alma :)
Kasada 10 tane fan var, 3 de ekran kartı, 1 de sıvı soğutma pompası. Hiçbirinin sesini duymuyorum, PSU nun sesi geliyor :)
0 Db özellikli, yük altında fan çalıştırmayan bir PSU bulalım
@yusuf7878 Yusuf yardımcı olur sanırım
GL serisinden ses olarak çok olumsuz dönüş aldıkları için GLS serisini çıkardılar ama daha yeni. Kullanan oldu mu bilmiyorum

Videoda adam B850A koymuş ona göre hareket ediyordum ama sisteme en uygun X870e ise ona bakayım @ahmetmelihalemdar @K1dot

GL serisinden ses olarak çok olumsuz dönüş aldıkları için GLS serisini çıkardılar ama daha yeni. Kullanan oldu mu bilmiyorum
Asus ap psu gürültüsü nasıldır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,808
Üyeler
189,162
Son üye
ApeiroN_
Geri