Yeni Hesaplara verilmiyor mune sans ha
Yeni Hesaplara verilmiyor mune sans ha
Valla hangi maçlar varsa ona göre bak örnek bs4 kanalında monaco-nantes maçı var.Reis hangi kanalda maçlar ona göre bir deniyeyim beinsport falan açıyor
bilmiyorum eski hesabıma aldım eger şeyse git yandex ai indir orda bedava 1 aylık veriyor bunu kaçırdıysan onu çek bariYeni Hesaplara verilmiyor mu
Ole. Bari yapalım sagolaisnbilmiyorum eski hesabıma aldım eger şeyse git yandex ai indir orda bedava 1 aylık veriyor bunu kaçırdıysan onu çek bari
Dediğim gibi sende sadece spor paketi mı var. Aynen biraz şansım yaver gitti. Yukarıda da dedim sıkıntı olur mu sence Kart bilgilerim yok sadece TC vs. Kayıt olurken ki bilgiler.ne sans ha
bişi olmaz kendi hataları spor paketi var bendeDediğim gibi sende sadece spor paketi mı var. Aynen biraz şansım yaver gitti. Yukarıda da dedim sıkıntı olur mu sence Kart bilgilerim yok sadece TC vs. Kayıt olurken ki bilgiler.
Hocam biraz daha kurcalayın 0 TL gözüküyor hala belki sizde temel paket denk gelir ben 0 TL olanlara tıkladım birkaç defa sonra sayfayı yenilediğimde paletler kısmında 1 yıllık temel paket gelmiştibişi olmaz kendi hataları spor paketi var bende
link atarmısın rica etsem ama ben yandex girmiştim orada vermişti 1 ayHocam biraz daha kurcalayın 0 TL gözüküyor hala belki sizde temel paket denk gelir ben 0 TL olanlara tıkladım birkaç defa sonra sayfayı yenilediğimde paletler kısmında 1 yıllık temel paket gelmişti.
Hocam linklik değil ben farklı bir tarayıcıdan girdim sonra 0 TL olanları tıkladım rastgele link bilmiyorumlink atarmısın rica etsem ama ben yandex girmiştim orada vermişti 1 ay
tamam bende bir farklı tarayıcı deneyimHocam linklik değil ben farklı bir tarayıcıdan girdim sonra 0 TL olanları tıkladım rastgele link bilmiyorum![]()
Hangi tarayıcı yeni mi eski hesapmiHocam linklik değil ben farklı bir tarayıcıdan girdim sonra 0 TL olanları tıkladım rastgele link bilmiyorum![]()