Ezio Auditore da Firenze•
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 116
EskiHangi tarayıcı yeni mi eski hesapmi
EskiHangi tarayıcı yeni mi eski hesapmi
Hayır gözüküyor hangi kanaldan bahsediyorsunpaket gözüksede girilmiyor sanırsam kanallara
bazı kanallara basınca paket almak için diye yazı çıkıyorda bu maç kanallarına falanHayır gözüküyor hangi kanaldan bahsediyorsun
Trendyol Süper Lig diyorsan o geçerli değil herhalde ama premierlig ve lig1 gözüküyor izleyebiliyorsunbazı kanallara basınca paket almak için diye yazı çıkıyorda bu maç kanallarına falan
baktım hocam edge den bana çıkmıyor ne yaptıysam olmdı ugraşmayacagım 1 yıllık spor paket de işimi görür beleş mal baldan tatlıdır derlerTrendyol Süper Lig diyorsan o geçerli değil herhalde ama premierlig ve lig1 gözüküyor izleyebiliyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@asko56 hocam yapabildiniz mi
Üstte bahsettiğimi yaptıktan sonra tekrardan kurcaladım süper dolu paket geldi.Arkadaşlar benim toduma basın ardından soldaki eğlenceli taraftar paketine basın. Ardından 2. fotoğrafta şöyle resmi yüklenmemiş şeyler gelicek bunların hepsini tek tek deneyin .Ben denedim bu şekilde aldım bidaha.![]()
![]()
1 paket mı var sadece su an sizdeAlıntıyı görüntüleArkadaşlar benim toduma basın ardından soldaki eğlenceli taraftar paketine basın. Ardından 2. fotoğrafta şöyle resmi yüklenmemiş şeyler gelicek bunların hepsini tek tek deneyin .Ben denedim bu şekilde aldım bidaha.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Üstte bahsettiğimi yaptıktan sonra tekrardan kurcaladım süper dolu paket geldi.
Aha benim aldığım da bu ben Rastgele yapmıştım gelmişti @asko56 hocam deneyinAlıntıyı görüntüle
beyler eğlenceli taraftar paket kısmından 5.yi seçerseniz 1yıllık dizi film paketi de veriyor
süper dolu olarak gözüküyor ama böyle verdi1 paket mı var sadece su an sizde
Aha benim aldığım da bu ben Rastgele yapmıştım gelmişti @asko56 hocam deneyin
eğlenceli taraftar paketten 5.yi dene 1yıllık dizi film de veriyorspor dolu gözüküyor ama spor extra veriyor, onda da süperlig yok. yine de iyi tabi beleş
Alıntıyı görüntüle
Trendyol Süperlig vermesede iyi dizi-film çok Okey bencespor dolu gözüküyor ama spor extra veriyor, onda da süperlig yok. yine de iyi tabi beleş
Alıntıyı görüntüle
bende çıkmıyor eğlenceli taraftar paket nasıl bulabilirimsüper dolu olarak gözüküyor ama böyle verdi
eğlenceli taraftar paketten 5.yi dene 1yıllık dizi film de veriyor