❌İndirim Bitti! TOD Sana özel kısmında 0 TL paketler

Trendyol Süper Lig diyorsan o geçerli değil herhalde ama premierlig ve lig1 gözüküyor izleyebiliyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@asko56 hocam yapabildiniz mi
baktım hocam edge den bana çıkmıyor ne yaptıysam olmdı ugraşmayacagım 1 yıllık spor paket de işimi görür beleş mal baldan tatlıdır derler

1771017776189.webp
Arkadaşlar benim toduma basın ardından soldaki eğlenceli taraftar paketine basın. Ardından 2. fotoğrafta şöyle resmi yüklenmemiş şeyler gelicek bunların hepsini tek tek deneyin .Ben denedim bu şekilde aldım bidaha.
1771017812438.webp

1771017934506.webp

1771017776189.webp
Arkadaşlar benim toduma basın ardından soldaki eğlenceli taraftar paketine basın. Ardından 2. fotoğrafta şöyle resmi yüklenmemiş şeyler gelicek bunların hepsini tek tek deneyin .Ben denedim bu şekilde aldım bidaha.
1771017812438.webp
Üstte bahsettiğimi yaptıktan sonra tekrardan kurcaladım süper dolu paket geldi.

1771018185591.webp

beyler eğlenceli taraftar paket kısmından 5.yi seçerseniz 1yıllık dizi film paketi de veriyor

Alıntıyı görüntüleArkadaşlar benim toduma basın ardından soldaki eğlenceli taraftar paketine basın. Ardından 2. fotoğrafta şöyle resmi yüklenmemiş şeyler gelicek bunların hepsini tek tek deneyin .Ben denedim bu şekilde aldım bidaha.Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Üstte bahsettiğimi yaptıktan sonra tekrardan kurcaladım süper dolu paket geldi.
1 paket mı var sadece su an sizde

Alıntıyı görüntüle
beyler eğlenceli taraftar paket kısmından 5.yi seçerseniz 1yıllık dizi film paketi de veriyor
Aha benim aldığım da bu ben Rastgele yapmıştım gelmişti @asko56 hocam deneyin

spor dolu gözüküyor ama spor extra veriyor, onda da süperlig yok. yine de iyi tabi beleş

1771018411087.webp

1 paket mı var sadece su an sizde

Aha benim aldığım da bu ben Rastgele yapmıştım gelmişti @asko56 hocam deneyin
süper dolu olarak gözüküyor ama böyle verdi

spor dolu gözüküyor ama spor extra veriyor, onda da süperlig yok. yine de iyi tabi beleş

Alıntıyı görüntüle
eğlenceli taraftar paketten 5.yi dene 1yıllık dizi film de veriyor

Geri