Palo DAYI 👑
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,700
eyw konuyu yeni gördüm hafta sonu derbisi için taraftar paketi çektim zaten kaçak izliyodum en azından bunda donma kasma olmuyor 
Alt sınır falan var mı alışverişin? Direkt 100 TL indirim mi oluyor?Hızlı markette (ben ondan yaptım) ödeme aşamasında ''Alışveriş kodu gir'' gibi bi seçenek oluyo, oraya yazıyosun etkinleştiriyo. Tekrar yazmana gerek kalmıyo hesabında kalıyor o kod.
Bende merak ediyorum kodlar birleşiyor mu acabaAlt sınır falan var mı alışverişin? Direkt 100 TL indirim mi oluyor?
100TL'lik sepette kullanmaya kalkınca şöyle bir manzara ile karşılaşıyorsunuz;Alt sınır falan var mı alışverişin? Direkt 100 TL indirim mi oluyor?
Birleştiğini zannetmiyorum, çünkü kodu girdikten sonra "Kaldır" dan farklı bir seçenek çıkmıyor.Bende merak ediyorum kodlar birleşiyor mu acaba
Düzeltme: Kod hesaba kaydedilmiyomuş, tekrar tekrar girmek gerekiyormuş o yüzden kodu bir yere kaydetmeniz önemli.Hızlı markette (ben ondan yaptım) ödeme aşamasında ''Alışveriş kodu gir'' gibi bi seçenek oluyo, oraya yazıyosun etkinleştiriyo. Tekrar yazmana gerek kalmıyo hesabında kalıyor o kod.
Birleşmiyor, alt limit de 125 kod içinBende merak ediyorum kodlar birleşiyor mu acaba
Money cüzdana girmen lazım kodu.Migros çalışmıyor. Süresi mi geçti acaba