TOD Sana özel kısmında 0 TL paketler

Sabah almıştım ben de. Şimdi paket alma işlemi tamamlanamadı diye sms geldi todtan. İptal ettiler heralde.

299 tl lik alımı tamamlayamadık mesajı attılar birazdan iptal yer gibi

gelen mesajda ayda sadece 299 tl'ye izleyebilirsin diyor kral 1 yıllık satın aldık ya ne 299'u :hoba:

bana da mesaj geldi ama hala paketlerim kısmında görünüyor ve film, canlı tv falana erişimim var

1771083468595.webp
superlig macina girmiyor gg galiba
laaa pakete superlig dahil degildi di mi

Son düzenleme:
Digitürk, Turkcell, Türk telekom şu taahhüt ile yıllık üyeliği kitlemeye o kadar alıştılar ki, şu paketleri uygun fiyattan daha fazla satıp korsana alternatif olmayı asla akıl edemiyorlar. Yıllık fiyatlar da keza internet üyeliğimi bile aşıyordu. Gerçi bu sene toplu internet ödemesine (yıllık ödersem ₺550, aylık ₺650 Netspeed) ₺6500 ödedim. Yine de ₺3000, takıma özel ₺1800 falan lig için pahalı geliyor.

Geçenlerde çok da araştırmam ve açıkcası çok sahte bağlantı döndüğünü bildiğimden hiç bulaşmamıştım. Neyse korsan muhabbetleri dönen bir tweetin altında şu iki hesabı buldum. Maç falan izlemek isteyen varsa denedim gayet iyi çalışıyor. Reklam olayını da çalıştırdığınız cihaza AdGuard DNS atayarak veya AdGuard uygulamasını yükleyip, yabancı sitelerden aile veya bireysel ömür boyu lisansı $15-25 arasına getirerek çözebilirsiniz. Hatta kendi aldığım siteyi de bırakayım. AdGuard reklam engelleme biraz uygulama vb. bozduğundan TV Box ve kardeşim Iphone safari tarayıcısı hariç kullanmıyorum, aile paketi var keşke biraz daha basit olsa da ailedeki çoğu kişinin telefonuna yüklesem. Saçma sapan şeyleri bozabiliyor. Özellikle bizde alışveriş sitelerinde çok sorun oluşturuyor.

Ben tv box'a da kurdum, bazen hata veriyor, daha maçta denemedim. Bakalım reklam engelleme varken hata verecek mi, belki arada reklam göstermeye çalışıp bozuluyordur veya sunucusu yetmiyordur bilmiyorum.

2026-02-14_18-32.webp

IP TV olayına da girmek istedim de güvenilir, sorunsuz bulmak falan hiçbir bilgim yok. Böyle yazınca da hemen özelden reklamcılar dadanıyor, onlara da güven olmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,002
Üyeler
189,017
Son üye
yonuzo
Geri