Ya bu arada davalık olursanız paşa paşa uyarlar. Uymama sebeplerini anlıyorum o kadar zarara girecek bir satış döngüleri yok. Bence kendi ürünlerini iyi seviyeye getirince, biraz da o kısıma yatırım yapmaları lazım. Ama işte ekonomide insanlar ATK A9 fare falan alıyorlar en çok. Millette para olmayınca, o riski alacak bir bütçe de oluşturamıyorlar. Ürün getir, reklamını yap ve sat döngüsü ancak oluyor.
Ben EvoX aldım, ses kartı da benim anakartınki kötüydü, IEM'de beyaz gürültü vardı onu çözdü. Fark da ettiriyor, o ses kartı ile 2040D veya Razer BlackShark X diye iki tane jak kulaklık test ettim. Ses şiddetleri ve kaliteleri direkt arttı. İkisinin de stoğu kalmamış ama uygun diye insanlar almışlar doğal olarak.
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Kulaklık ve ses ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı...
wraithesports.com
Ses kartının bir yazılımı da var. EQ ayarları basit olarak iş görüyor. FPS ayarında ses şiddeti bayağı artıyor, çok denemedim ama belki faydasını da görürsünüz. PRO modeli de satılıyor bu arada.
Official EPZ driver downloads. Contribute to EPZAudio/EPZ-Driver-Downloads development by creating an account on GitHub.
github.com
wraithesports.com
Alıntıyı görüntüle
Yani jak kulaklık kullanıyorsan işe yarıyor.
Bu arada ₺1000 alacağın şu ürün ise, type-c satışı varsa alabilirsin. İçinde ses kartı var ve işine yarar. Bu arada ses kartının içinden type-c'den usb aktarıcı da çıkıyor. Büyük ihtimalle IEM içinden de çıkar. Yoksa da ₺150-300 civarına alabilirsiniz. Type-C olan modeli ₺1400'müş bu arada, ama belirteyim IEM kulaklıklarda EvoX denediğim kadarıyla mikrofon kalitesi muazzam olmuyor. Onu da unutmayın. Ben kafama baskı yapmasından dolayı IEM geçtim bir tık.
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com