Google drive dosya yok ama 2 GB alan kaplı gözüküyor

Athernos kullandiysaniz onun kapladığı alan kesinlikle burada gözükmüyor. Veya benzeri bir uygulama/sitenin yedeği olabilir.

Sadece dosya değil e-postaları silmiyorsanız onlar da depolamadan yiyor diye biliyorum. Zaten belirtmiş 15 MB civarı bir şey yazıyor.
Ama Google Drive, telefondaki yedekleme de kaydediliyor. Telefon numaraları, smsler, Whatsapp içeriği, telefon ayarları gibi bir sürü şey var.

Ayrıca yedeklenen cihazlara sağ üstteki yedeklemelerden bakabilirsiniz. Bilgisayarda falan kullanıyorsanız da onları da yedekler. Belgeler vb. atıyorum 10 tane oyunun kayıt dosyası birleşince 1-2 GB ediyor olabilir.

2026-02-15_19-17.webp

Bunun dışında ne kaplıyor bilmiyorum.

Sadece dosya değil e-postaları silmiyorsanız onlar da depolamadan yiyor diye biliyorum. Zaten belirtmiş 15 MB civarı bir şey yazıyor.
Ama Google Drive, telefondaki yedekleme de kaydediliyor. Telefon numaraları, smsler, Whatsapp içeriği, telefon ayarları gibi bir sürü şey var.

Ayrıca yedeklenen cihazlara sağ üstteki yedeklemelerden bakabilirsiniz. Bilgisayarda falan kullanıyorsanız da onları da yedekler. Belgeler vb. atıyorum 10 tane oyunun kayıt dosyası birleşince 1-2 GB ediyor olabilir.

Alıntıyı görüntüle

Bunun dışında ne kaplıyor bilmiyorum.
Athernos server yedekleri burada gözükmüyordu bu arada. Her şey gözükmüyor burada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,446
Üyeler
189,085
Son üye
mertty1
Geri