Uzun Vs hayri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 576
Ev hapsi verilmez miDava etmek isterse eder. Birde çevresi varsa en kötü para cezası çıkar
Ev hapsi verilmez miDava etmek isterse eder. Birde çevresi varsa en kötü para cezası çıkar
Okula gidiyorum da dediğini anlayamadım hocamOkula gidiyorsan çok sıkıntı olmaz daha çok işine gelirde okula gitmiyorsan çok işine gelmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya ev hapsi alırsa
mail adresi fln var işte öyleadamın kim olduğunu bulamazlar dostum sen riota kayıt olurken tc mi veriyorsun ad soy ad yazıyorsun max e onuda delil yetersizliğinden suçlamadan düşer değil mahkemeye çıkmak.
olay sesli sohbetti sesim var ya obs vs kayıt var ise diye düşündümbu tarz oyunlar hesabın sahibinin kim olduğunu bilemez, bilse bile kvkk dan dolayı veremezler en kötü ben değilim der geçersin , adamlar kendi insta hesaplarından millete sövüp benim hesap değil diyorlar beraat alıyor hiçbirşey olmaz yani.
Hocam diyorum ki böyle siberde şeyler yapanlara ev hapsi veriliyormuş ya ondan dedim bir süre tatil yaparsınız hem para cezası gelmediği sürece üzülmeyin bence değmezOkula gidiyorum da dediğini anlayamadım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mail adresi fln var işte öyle
Acaba ev hapsi alınca izin yazıyorlarmıya ben okul okuyorum ne ev hapsi hocam ben olay hukuki sürece girer de ceza alırmıyım başıma bişey gelirmi diye endişeleniyorum sen ev hapsi diyorsun
neden kuduruyonuz anlam veremiyorum başka karakter mi yok kardeşim sarmiyorsa trolle takıl kafana göre neden sövuyorsunuz ki anlamsızca sovdun diye karakter geri mi geliyor sanaValorant ta ajan seçme ekranında birisi anlık ajan seçti bende küfür ettim karşıda karşışıksızdı mikrofon açıp karşılık vermedi bende sonra kusura bakma oyun siniriyle oldu oyun siniri bilirsin dedim sonra oyun bozuldu çok pişmanım elimde olsaydı lobide de özür dilerdim.
Bende okuyorum hocamya ben okul okuyorum ne ev hapsi hocam ben olay hukuki sürece girer de ceza alırmıyım başıma bişey gelirmi diye endişeleniyorum sen ev hapsi diyorsun
hocam sen de taktın ev hapsine heEv hapsi verilmez mi
Ev hapsi seviyor millet herhalde evde takilmaca lol CS valo oynar durur herhaldehocam sen de taktın ev hapsine he
Hocam güzel olmazmi söyle 1 hafta tatil yapsa okula gitmek sıkıyor insanıhocam sen de taktın ev hapsine he
istemeden oldu diye 3. yazışım hocam sinirlendim bende kusura bakma demiştim oyundaneden kuduruyonuz anlam veremiyorum başka karakter mi yok kardeşim sarmiyorsa trolle takıl kafana göre neden sövuyorsunuz ki anlamsızca sovdun diye karakter geri mi geliyor sana![]()
Siciline işlese mesela memur olamasan oda güzel dimiHocam güzel olmazmi söyle 1 hafta tatil yapsa okula gitmek sıkıyor insanı