Sıfırdan Oyun Yapma Serüvenimdeki İlk Haftam

Epstein olayı çok gündem olmadı bu oyun patlarsa ( iyi anlamda) epstein olayında tepkimizi belli etmiş oluruz
Epstein olayı neden gündem olsun ki ben gündem takip eden biri değilim fakat bunun çokta önemli olduğunu düşünmüyorum ülkenin gündeminin daha önemli şeylerle meşgul olması gerektiğini düşünüyorum

Epstein olayı neden gündem olsun ki ben gündem takip eden biri değilim fakat bunun çokta önemli olduğunu düşünmüyorum ülkenin gündeminin daha önemli şeylerle meşgul olması gerektiğini düşünüyorum
Oda olabilir de yani Doğu Türkistan falan da düşünülebilir bu konudada o konuları gündeme getirmek bazı şeylerden dolayı iyi olmayabilir

başarılar dilerim dotum
Teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Epstein olayını yapamam sanırım ya dostlar yani dediğim gibi tamamen sıfırdan başladım bu yola ve ilk haftam daha sadece level design aşamasındayım sonrasında daha etkileşim jumpscare falan onlar olacak tavsiyesi olan var mı bu konularda veya tecrübeli olan

Teşekkür ederim

Epstein olayını yapamam sanırım ya dostlar yani dediğim gibi tamamen sıfırdan başladım bu yola ve ilk haftam daha sadece level design aşamasındayım sonrasında daha etkileşim jumpscare falan onlar olacak tavsiyesi olan var mı bu konularda veya tecrübeli olan
Bence korkudan ziyade daha çok kaçış oyunu yap daha iyi olur bence

abi hikayeyi yazıyorum: sen epstein adasındaki kçtülükleri ifşa etmek isteyen bir gazetecisin. git kanıtları topla.

Bence korkudan ziyade daha çok kaçış oyunu yap daha iyi olur bence
tüm korku oyunalrıo zaten kaçış oyunu bir bakıma

abi hikayeyi yazıyorum: sen epstein adasındaki kçtülükleri ifşa etmek isteyen bir gazetecisin. git kanıtları topla.

tüm korku oyunalrıo zaten kaçış oyunu bir bakıma
Ahaha senden iyi senaryolar çıkacak gibi duruyor

eğer "yapacağım" dersen sana oturur senaryo yazarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,331
Üyeler
189,065
Son üye
Faruk77
Geri