Yardım KIOXIA vs KINGSTON flash bellek

igito

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,150
64gb flash bellekler arasında usb 3.2 hıza sahip f/p olan bu iki ürünü buldum sizce hangisi daha mantıklı? bunların haricinde daha mantıklı olan modeller varsa önerilere de açığım.

Bunlarda mı ssd ram le kapışıyo 150-200₺ arası 128 GB satılıyordu

@GUSE bi yardım eli uzat be
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

almışken bunu al 200/50 mb/s okuma/yazma var
bu nasıldır?

amazonda 100 lira indirim veriyor bana senin attığın. belki yeni hesap açıp ordan 150 tl ilk sipariş indirimi yaparım

bu nasıldır?

amazonda 100 lira indirim veriyor bana senin attığın. belki yeni hesap açıp ordan 150 tl ilk sipariş indirimi yaparım
İlk siparişin Alt limiti 750 olmuş

bu nasıldır?

sandisk ultra flair bende var format usbsi olarak kullanıyorum doğası gereği tabii ki ısınıyor ama güzel performans veriyor

almışken bunu al 200/50 mb/s okuma/yazma var
şuan bu konudaki usblerin çoğu bende var hepsine zamanında test yaptım ve bu model hızlı ama stabil değil arada hız 0 olarak dropa giriyor , konu başında atılan kingston usbler de çok yavaş şuan en mantıklı seçenek ultra flair

şuan bu konudaki usblerin çoğu bende var hepsine zamanında test yaptım ve bu model hızlı ama stabil değil arada hız 0 olarak dropa giriyor , konu başında atılan kingston usbler de çok yavaş şuan en mantıklı seçenek ultra flair
ultra flair i de ucuza alamıyorum sıkıntı o

128 GB lik 2 adet var hiç öyle bi sorunla karşılaşmadım sadece pc de sürekli takılı olduğı için ısınıyor o da normal

Geri