Yardım Laptopda böyle sorun var neden kaynaklanır

Connex

80+ Silver
Reaksiyon skoru
437
arkadaşlar merhaba hp victus oyuncu laptop var oyuna gırınce böyle yapmaya basladı garanti 20 martta bitiyır sizce neden olmus olabılır ekran kartında mı sıkıntı aydınlatırsanız sevınırım

ayriyetten böyle yaptugı zman kapanmıyor fanlar calısıyor ekran klavye hıcbır sey yok arka kapagı acıp bataryayı sokerek kapatabildim kapagı actım diye garanti dısı bırakma ihtimalleri var mı

Ekler

• WhatsApp Image 2026-02-15 at 22.25.48.webp
    WhatsApp Image 2026-02-15 at 22.25.48.webp
    516.5 KB · Hit: 22
  • WhatsApp Image 2026-02-15 at 22.25.50.webp
    WhatsApp Image 2026-02-15 at 22.25.50.webp
    381.4 KB · Hit: 22
arkadaşlar merhaba hp victus oyuncu laptop var oyuna gırınce böyle yapmaya basladı garanti 20 martta bitiyır sizce neden olmus olabılır ekran kartında mı sıkıntı aydınlatırsanız sevınırım
hall sensörü arızası bu çok nadirdir size denk gelmiş geçmiş olsun ya hall sensörü bağlantısını kesiceksiniz yada servise göndericeksiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide bu hangi model

hall sensörü arızası bu çok nadirdir size denk gelmiş geçmiş olsun ya hall sensörü bağlantısını kesiceksiniz yada servise göndericeksiniz

bide bu hangi model
S0 olan model

bide bu hangi model
Servise göndermeyi düşünüyorum 1 ay kaldı garantisi zaten

hall sensoru problemi direkt servise gonderin. Bu modelde sensoru soketten sokmek sorunu tek basina cozmuyor alakasiz bir sekilde guc tuketimi sinirlaniyor cihazin. Ayriyetten cihazin power tusuna yaklasik 30sn basili tutarakta kapatabilirdiniz bataryayi sokmenize gerek yoktu

hall sensoru problemi direkt servise gonderin. Bu modelde sensoru soketten sokmek sorunu tek basina cozmuyor alakasiz bir sekilde guc tuketimi sinirlaniyor cihazin. Ayriyetten cihazin power tusuna yaklasik 30sn basili tutarakta kapatabilirdiniz bataryayi sokmenize gerek yoktu
Yaptım olmadı

nasıl çok nadir herkes yaşamıyor muydu bunu
r1 modeli zannettim s1 r1 lerde aşırı nadir diğerleri kronik zaten

S0 olan model

Servise göndermeyi düşünüyorum 1 ay kaldı garantisi zaten
garantisi devam ediyorsa gönder servise direk hiç uğraşma

r1 modeli zannettim s1 r1 lerde aşırı nadir diğerleri kronik zaten

garantisi devam ediyorsa gönder servise direk hiç uğraşma
Servise göndersem fişi çekip gonderirler mi yoksa tamir yada değişim gibi bisey yaparlar mı

Geri