Yardım Xiaomi pad 7 vs samsung tabs 10 fe plus

sadecekin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
208
Hangisi tercih edilmeli samsungh sıfır alabilirim Xiaomi ise ikinci el ile tablet 12k sıfır 5k focus pen olcak şekilde 17 bine geliyor. Halihazırda mi 15 kullanıyorum memnunum.

İkinci ekran olarak kulanıcam ve not almak için

Hangisi tercih edilmeli samsungh sıfır alabilirim Xiaomi ise ikinci el ile tablet 12k sıfır 5k focus pen olcak şekilde 17 bine geliyor. Halihazırda mi 15 kullanıyorum memnunum.

Samsung

Focus Pen'in fiyatı 2200 tl. Fırsatçılar kalemin stoklarını tüketip 5000 TL'ye satıyor. Xiaominin sitesini takip edin. Stok görünce alırsınız.

Focus Pen'in fiyatı 2200 tl. Fırsatçılar kalemin stoklarını tüketip 5000 TL'ye satıyor. Xiaominin sitesini takip edin. Stok görünce alırsınız.
Stok gelmiyor hocam ha benim acelem yok kalem için diyene sorun yok ama bana kalem lazımdı stok yok al satcıyı gectim normal satış yapan kullanıcı bile 5 bin istiyor en son 7 bin lira diyince biri satışa koydum tableti lanet olsun

Gerçekten iki aydır Xiaomi kalemin stokları yenilenmemiş. Gel de böyle tırt bir firmaya güvenip tabletini al.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stok gelmiyor hocam ha benim acelem yok kalem için diyene sorun yok ama bana kalem lazımdı stok yok al satcıyı gectim normal satış yapan kullanıcı bile 5 bin istiyor en son 7 bin lira diyince biri satışa koydum tableti lanet olsun
Gerçekten iki aydır Xiaomi kalemin stokları yenilenmemiş. Gel de böyle tırt bir firmaya güvenip tabletini al.

Birinin donanımı kötü, diğeri de yazılım özürlüsü reklam canavarı. iPad A16 al

Pad 7 Tableti ön sipariş ile alıp aylar sonra kalemine kavuşmuştum. Bu kalem işi rezillik harbiden. Not için aldım tableti öyle yatıyordu aylarca.

Samsung diyenler peki neden samsung diyorsunuz ekran farkı çok fazla diyorlar

Stoğa girmiyor sarı siteden alabilirim ancak

İp
Birinin donanımı kötü, diğeri de yazılım özürlüsü reklam canavarı. iPad A16 al
İpad düşünmüyorum açıkcası kalemle birlikte çok pahalı ve 2. Ekran özelliği Yok

Stoğa girmiyor sarı siteden alabilirim ancak

İp
yazılımı aşırı iyi

Samsung'un yazılımı ve kalemle not alma deneyimi en iyisi olduğu için öne çıkıyor.

Bu arada Samsung'un windows ile entegrasyonu da gayet başarılı. Tabletin ekranından kablosuz olarak dokunmatikle bilgisayarı rahatça kullanabiliyorum. Ya da bilgisayarın ekranına veya televizyona tabletin ekranını kablosuz dex modunda yansıtıp bilgisayar gibi kullanabilmek mümkün.

Son düzenleme:
Geri