105k bu sistem alınır mı?

Anakartı çok boş ve bu işlemci için tavsiye etmem b850 olsun en az
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasayıda vento yapmanı tavsiye ederim gamepower alma
Senin önerebiliceğin bir kasa var mı maks bütce 115k

Anakartı MSI PRO B850M-G 8200MHz ile
Sıvı soğutucuyu 1ST Player Thunderstorm TS4 360mm Siyah ARGB ile
kasayı VENTO VG4204FA 1000W PCIe 5.0 80+ Gold Tempered Glass ARGB ile değiştirdim nasıl?
Hocam inanır mısınız aynısını özelleştiriyorsun siz sorduğunuzda şu şekilde alırdım ben alacak olsam bu sistemdeki kasa ve psu efsane tavsıye ederim benim özelleştirmelerim şu şekilde ayrıca bu sisteme ssd olmamış ama özelleştirme seçenekleri iyi değil ilerde güzel bir ssd daha eklersiniz 1tbın üzerine

MSI B850M GAMING PLUS WIFI6E 8200MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI USB-C mATX Anakart

Bence şu anda 7800-9800x3d ye boşa para harcanmaz, yakında yeni cpular çıkacak. Çıkınca yenisi alınır veya 2. Elden ucuza 7800x3d çekilir.
Şimdilik 7500f al geç

Hocam inanır mısınız aynısını özelleştiriyorsun siz sorduğunuzda şu şekilde alırdım ben alacak olsam bu sistemdeki kasa ve psu efsane tavsıye ederim benim özelleştirmelerim şu şekilde ayrıca bu sisteme ssd olmamış ama özelleştirme seçenekleri iyi değil ilerde güzel bir ssd daha eklersiniz 1tbın üzerine

MSI B850M GAMING PLUS WIFI6E 8200MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI USB-C mATX Anakart
Anakartı dediğiniz gibi yaptım, psu, kasa, soğutucu iyi midir?

Bence şu anda 7800-9800x3d ye boşa para harcanmaz, yakında yeni cpular çıkacak. Çıkınca yenisi alınır veya 2. Elden ucuza 7800x3d çekilir.
Şimdilik 7500f al geç
Hocam, yarın öğlene kadar bir sistem almam lazım o yüzden acele davranıyorum, bütçeme göre en iyisini almaya çalışıyorum. Öneriniz varsa mutlaka beklerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,524
Üyeler
189,103
Son üye
Akbulut20
Geri