❌İndirim Bitti! Next YE-43020GG4 43 TELEVİZYON 1.439 TL

Adamlar fiyat hatası olmasa muhtemelen 11k'lık televizyonu 15k'ya satmaya çalışacaklardı, millet de gelip duyar kasıyor.
Soru basit o televizyon bu fiyata gelse senin kullanmaya vicdanın el verir mi ?

Soru basit o televizyon bu fiyata gelse senin kullanmaya vicdanın el verir mi ?
15k'ya satmaya çalıştığı için bal gibi de verir. Normalde bu tarz fiyat hatalarında sadece büyük şirketlerden sipariş veriyorum, küçük satıcılardan vermiyorum. Dün akşam da sipariş vermedim önce, sonra baktım fiyat hatası varsa bu televizyonu normalde 15k'ya satmaya çalışacaklardı verdim siparişi.

sonunda kaldırdılar galiba satıştan :D

sonunda kaldırdılar galiba satıştan :D

1771313390786.webp

Gönderilmeyeceği kesin thh ile uğraşacaklara helal olsun.

alan arkadaşlar ne oldu sonuç iletişime geçtiler mi :D

15k'ya satmaya çalıştığı için bal gibi de verir. Normalde bu tarz fiyat hatalarında sadece büyük şirketlerden sipariş veriyorum, küçük satıcılardan vermiyorum. Dün akşam da sipariş vermedim önce, sonra baktım fiyat hatası varsa bu televizyonu normalde 15k'ya satmaya çalışacaklardı verdim siparişi.
11439 yazmayacağından nasıl bu kadar eminsin reis?

Wp den yazdım satıcıya verdiği cevap bu.
1000040013.webp

Açık hatadan dolayı bi sonuç çıkmaz ki mahkeme satıcıyı haklı bulmaz mı?Ürünün piyası fiyatı belli zaten
exper bakıyor 10 liralık ürün 8e düsmüsse alıcıyı haklı buluyor ama 10 liralık ürün 2 liraya düsmüsse alıcıyı koruyor genelde böyle
benim 8kya aldıgım 32gb ddr5ramler icin entegrasyon hatası dedi firma thh savunmasında bizimkiler ne dedi görecez bakalım

Geri