2450tlye İkinci El ATK Neptune N9 Pro Aldım

Pcye bile takılmamış üründen durduk yere 1k zararım var.
1000062360.webp

Uygunsuz davranış
adına faturalı takıntın yoksa alınır tabi ben alıyorum yüzde 15-20 azına
arkadaş sıfır gibi ürün aldı onaylayınca ben kendisine faturayı vsde atacağım zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

satışı iptal edip eftyle sat arkadaş da buradaymış zaten sahibinden üzerinden 100 liralık ilanla satarsan kargo 90 liraya geliyor
sağlam ve hızlı gitsin diye Trendyol Expresse verdim sabah 300-500 önemli değil arkadaş memnun kalsın yeter benim için birde şu üstteki böcek gibi gelip boş yapanlarda ne yaşıyor bilmiyorum

arkadaş sıfır gibi ürün aldı onaylayınca ben kendisine faturayı vsde atacağım zaten

sağlam ve hızlı gitsin diye Trendyol Expresse verdim sabah 300-500 önemli değil arkadaş memnun kalsın yeter benim için birde şu üstteki böcek gibi gelip boş yapanlarda ne yaşıyor bilmiyorum
tercih meselesi kral adam sevmiyordur ikinci el öyle düşünür benim takıntım yok alıp kullanıyorum ikinci el

sıfır fiyatı mı ? bana kalan tutar 2016 tl

senden temizimdir merak etme ürün geldiğinde arkadaş konuya fotoğraf eklesin nokta leke varsa görüşürüz

Sıfırı 3000 TL olan ürünü 2550 TL'den satmak ahlaki değil. Ödediğin komisyon da alıcıyı ilgilendirmiyor.
2. el ürüne 550 TL az ödemek fatura ve garantı kapsamı dışında kalmaya değmez. Elektronik bu, 3 gün sonra bozulsa destek alma şansı yok.
Arkadaş bilinçli bir tüketici olsa seninle muhatap olana kadar sıfırını alır geçerdi.

@Gustavo31 Çok geç değilse iade et dostum.

Geri