3. forum hangisi hocam biri kırmızı diğeri yeşildir herhalde1.si zaten 3 forum takip ediyorum 2.si 1dkda bitmesi mümkünmü sence aklı biraz çalışan insan bunu anlar
3. forum hangisi hocam biri kırmızı diğeri yeşildir herhalde1.si zaten 3 forum takip ediyorum 2.si 1dkda bitmesi mümkünmü sence aklı biraz çalışan insan bunu anlar
1.si bu indirimler sadece forumlarda yayınlanmıyor özellikle telegram kanalları çok var. 2.si stok sayısı çok az olabilir gören 3-5 kişi aldıysa bitmiştir stok sayısına falan bakmadım1.si zaten 3 forum takip ediyorum 2.si 1dkda bitmesi mümkünmü sence aklı biraz çalışan insan bunu anlar
Çok geç kaldın anında bitti kalır mı bu fiyata. Ama tabi iptal olacak.fiyat çıkmıyor bitti sanırım
bayadır piyasadalar bu aradaTİPLEME GAMİNG
birde turuncu var hocam3. forum hangisi hocam biri kırmızı diğeri yeşildir herhalde
kaçırmadın. indirim kanalına düştüğü gibi baktım fiyat hatası vardı 7bin üzeri yazıyordu. ama patriot ile apacer ssdler kaçırdınBunu da kaçırdım, şans yok.
bro 1 aydır ssd kovalıyorum samsungları kaçırdıktan sonra depresyona girdim. ssd lazım bot hesaplar oto çekiyor. valla tilt oldum.kaçırmadın. indirim kanalına düştüğü gibi baktım fiyat hatası vardı 7bin üzeri yazıyordu. ama patriot ile apacer ssdler kaçırdın
gören toplu alıyor 2. elde satıyor olay sadece bot değilbro 1 aydır ssd kovalıyorum samsungları kaçırdıktan sonra depresyona girdim. ssd lazım bot hesaplar oto çekiyor. valla tilt oldum.