Hocam tam demek istediğinizi anlamadım ben karanlıkta oyun oynamayı seven birim odamda ışık her zaman kapalı ve Güneş geçirmez perde kullanıyorum Kasa'nın dışından bahsediyorsanız beni neden rahatsız etsin bana görüntü MS'i HZ'i önemli.monitör güzel ben kullanıyorum ama mat kaplaması var bunu araştır. bol Işıklı bir odada kalıyorsan kesin al ama daha loş bir odadaysan başka modelleri de düşünebilirsin. bu arada ben satıyom düşünürsen
Kaplamadan kastınız nedir hocam?Bir ara radarıma takılmıştı 3 yıl garanti ve parlak kaplamadan dolayı Dell Alienware AW2725D tercih ettim tavsiye ederim.
2 resim attım bak anlarsın farkı. mat kaplama üzerine düşen ışığı dağıtıyor.Hocam tam demek istediğinizi anlamadım ben karanlıkta oyun oynamayı seven birim odamda ışık her zaman kapalı ve Güneş geçirmez perde kullanıyorum Kasa'nın dışından bahsediyorsanız beni neden rahatsız etsin bana görüntü MS'i HZ'i önemli.
Bir de İletişim bilgisi paylaşır mısınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaplamadan kastınız nedir hocam?
yok istediğin ortamda kullanabilirsinIşıksız bir ortamda mı kullanılması gerekiyor yani doğru mu anlamadım.
ışıksız ortamda glossyIşıksız bir ortamda mı kullanılması gerekiyor yani doğru mu anlamadım.
Ciddi para verdiğim Msi ips monitorum 2.5 yıl sonra arızalandı servisten para iadesi raporu verdiler bende sizin gibi 30bin TL'ye kadar 2 hafta oled monitör araştıırdım f/p olarak dell satın aldım. Şiddetle tavsiye ederim.Böyle bir konum daha var arkadaşlar buraya da önerileriniz olursa beklerim bunun haricinde monitör al derseniz onlara bakayım. 30.000TL'ye kadar monitör önerisi
Işıksız bir ortamda kullanmana gerek yok, monitör direk güneş ışığına maruz kalırsa o zaman zorlayabilir zaten parlak kaplamalardada yansıma önleyici bir kaplama bulunuyor.Işıksız bir ortamda mı kullanılması gerekiyor yani doğru mu anlamadım.
Dell Linki atabilir misin Hocam.Ciddi para verdiğim Msi ips monitorum 2.5 yıl sonra arızalandı servisten para iadesi raporu verdiler bende sizin gibi 30bin TL'ye kadar 2 hafta oled monitör araştıırdım f/p olarak dell satın aldım. Şiddetle tavsiye ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Işıksız bir ortamda kullanmana gerek yok, monitör direk güneş ışığına maruz kalırsa o zaman zorlayabilir zaten parlak kaplamalardada yansıma önleyici bir kaplama bulunuyor.
Hocam size hz önemliyse 35 'e 500 hzlik oledler de var