Öneri Mouse gurmeleri önersin beyler

fr1stt

80+
Reaksiyon skoru
41
beyler su ana kadar hep zowie mouse kullandım.

Şuanda da EC3-CW wireless mouse kullanıyorum.

ama artık bi değişiklik yapmak istiyorum. Ele oturan ec3 gibi kücük wireless 4k/8k f/p ürünü önerir misiniz?

tesekkürlerss

çok eskiden gamepower kullanmıştım yaklaşık 10 yıl önce ondan sonra hep zowie kullandım hala zowie kullanıyorum . neden değiştirme kararı aldınız ki

çok eskiden gamepower kullanmıştım yaklaşık 10 yıl önce ondan sonra hep zowie kullandım hala zowie kullanıyorum . neden değiştirme kararı aldınız ki
aslında cok beğeniyorum ama kulaklıkla klavyeyi değiştirdim. mouse da değiştireyim en kötü geri zowieyi kullanırım kafasındayım yani :)

Heves ettiyseniz değiştirebilirsiniz hocam tabii . Başka mouselarda denedim hiçbiri zowie hissiyatını vermedi değiştirmek aklımın ucundan bile geçmiyor :D biraz fanım galiba .

overprice seyler almayi seviyorsunuz sanirim. superstrike alin havaniz olur sagda solda bolbol flex atilir, havali duruyo

Heves ettiyseniz değiştirebilirsiniz hocam tabii . Başka mouselarda denedim hiçbiri zowie hissiyatını vermedi değiştirmek aklımın ucundan bile geçmiyor :D biraz fanım galiba .
bro bende fanım :D monitörüm 600 hz zowie. 2. monitör 240 hz zowie :D mouse yıllardır zowie. ama bi baska bisey de denemek istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

overprice seyler almayi seviyorsunuz sanirim. superstrike alin havaniz olur sagda solda bolbol flex atilir, havali duruyo
hocam link var mı hiç bulamadım ben. değiyor ise parası mühim değil

bu nasıl ?

bro bende fanım :D monitörüm 600 hz zowie. 2. monitör 240 hz zowie :D mouse yıllardır zowie. ama bi baska bisey de denemek istiyorum.

hocam link var mı hiç bulamadım ben. değiyor ise parası mühim değil

bu nasıl ?

Geri