❌İndirim Bitti! Throne Raito Reflex PAW3395 Sensör / OLED Ekran / 26000 DPİ Kablosuz Mouse 🔥969₺

yakupblt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,494
PAW3395 Sensör
Oled ekran
26000 dpi

IMG_6857.webp

PAW3395 Sensör
Oled ekran
26000 dpi

Alıntıyı görüntüle
Satıcı sıkıntı diye biliyorum hocam.Alacak arkadaşlar ona göre alsın.

Aigoo Gm80 alın bu lanet mouseu almayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O kadar kötü ki aynı anda scroll ve sol tuşa basınca mouse kafayı yiyor.

Scroll kronik sorunlu

Mcu da kötüymüş

5.7 puan çok şüpheli
Aynen satıcı kutusu açılmış ürünleri sıfır diye satıyormuş diye duydum. Alan ona göre alsın ayrıca mouse 20 gün kullandım. 20 gün sonra mouse çalışmadı, her şeyi denedim ama olmadı. Bende iade ettim. Amazondan almıştım kabul ettiler iadeyi Allah'tan.

Eğer mouse ihtiyacı olan varsa amazondan Aigoo Gm80 i yeni hesap açıp 150 TL kupon + Ana sayfadan alışveriş sonrası için ekstra 125 TL kupon alarak 625 TL'ye getirebilir. 125 TL kuponu mouse için değil sonrası için kullanırsıniz ama.

Aigoo Gm80 alın bu lanet mouseu almayın.

O kadar kötü ki aynı anda scroll ve sol tuşa basınca mouse kafayı yiyor.
aigoonun sunduğu bir şey yok ki düz eski logitechlerin aynısı onu niye önerdin +sı ne

+sı benim gözümde de yok ama kupon kombolarıyla en ucuz 3311 li sorunsuz denilebilecek tek mouse bu değil mi?
Bilmem ben sana soruyorum işte markayı bilmediğimden :D uzun zamandır 1 1.5k bandında mouse bakıyorum söylediğine göre kullandığına göre biliyondur diye sana sordum

Bilmem ben sana soruyorum işte markayı bilmediğimden :D uzun zamandır 1 1.5k bandında mouse bakıyorum söylediğine göre kullandığına göre biliyondur diye sana sordum
Asıl amacım konuda belirtilen mousea alternatif sunmaktı 1-1,5k bütçelerle sana onerebileceğim mouse olur ama benden daha bilgili arkadaşlar sana daha iyi yardımcı olur. Bahsettiği Aigo Gm80 model mouse da kupon kombolarıyla alınabilecek 600-900 TL bandındaki bana göre en F/P mouse başında skatez ve 48 gram ağırlığı benim çok hoşuma gitmişti ki yanında sunduğu 50M tuş ömrüyle zaten fiyatının ötesinde özellikler taşıyor. Anlattıklarım kullanıcı deneyimine ve öznel bir yargıya dayanmaktadır, kronik bir sorun yaşamamış olup beğendiğim bir mousedur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,861
Üyeler
189,172
Son üye
Chifchi
Geri