SyFox
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 419
Iade ürünler oluyor hocam geneldeTamamen ikinci el mi ve eğer öyleyse amazon bunları test/kontrol edip mi gönderiyordur patlamayalım?
Iade ürünler oluyor hocam geneldeTamamen ikinci el mi ve eğer öyleyse amazon bunları test/kontrol edip mi gönderiyordur patlamayalım?
Bedavaya gelmiş harbiden botçular çekti muhtemelen kartı.9060 XT 16GB geldi Pure 12.7kya anında tıkladım yok yine alamadık![]()
Öyle öyle bildirimi gördüm saniyesinde tıkladım taksit bile seçmeden next next yaptım yine olmadıysa daha olmazBedavaya gelmiş harbiden botçular çekti muhtemelen kartı.
Bildirimi nasıl alıyorsun hocam ?Öyle öyle bildirimi gördüm saniyesinde tıkladım taksit bile seçmeden next next yaptım yine olmadıysa daha olmaz![]()
harbiden gelmiş bu fiyata alana hayırlı olsun ben de göremedim baya geç geldi bana (bu arada gelmemişte olabilir gelmiş gözüken kaynak sildi veriyi)9060 XT 16GB geldi Pure 12.7kya anında tıkladım yok yine alamadık![]()
Hayırlı olsun hocam yine çok ucuz olmuş
hayırlı olsun forumdan birinin almasına sevindim
Eyvallah reis sayende az dilenmedik özelden telegram kanalıhayırlı olsun forumdan birinin almasına sevindim![]()
estağfurullah maalesef link iletemiyoruzEyvallah reis sayende az dilenmedik özelden telegram kanalı![]()
Paylaştıestağfurullah maalesef link iletemiyoruzbu arada tg ler paylaşmadı bunu
başka bir yer paylaştı bence özelden konuşalımPaylaştı