Iphone 15 pro max 60 hz de kalıyor

00x13

80+
Reaksiyon skoru
11
iphone 15 pro mac aldım ayarlardan erişebilirlik hareket kare hızını sınırla ayarını kapatıyorum ama hala 60 hz veriyor ekran bunun sorunu nedir güç modu da kapalı

iphone 15 pro mac aldım ayarlardan erişebilirlik hareket kare hızını sınırla ayarını kapatıyorum ama hala 60 hz veriyor ekran bunun sorunu nedir güç modu da kapalı
Ekran orjinal mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve sen nasıl anlıyorsun

Ekran orjinal mi?

Ve sen nasıl anlıyorsun
yani alırken değişen yok dediler ayarlarda da gözükmüyor nasıl anladıgıma gelirsen arkadaşımdada aynı telefon var ekranın akıcılıgı benimkinden çok farklı duruyor

yani alırken değişen yok dediler ayarlarda da gözükmüyor nasıl anladıgıma gelirsen arkadaşımdada aynı telefon var ekranın akıcılıgı benimkinden çok farklı duruyor
Ayar şu şekilde değil mi? Ekran çerçeve farkı var mı baktın mı? Cihazı yedekleyip bi sıfır kur yazılımsal sorun mu diye. O şekilde de olmazsa ya ekran değişmiş ya da promotion kontrolü yapan parça varsa onda sıkıntı var.

Ayar şu şekilde değil mi? Ekran çerçeve farkı var mı baktın mı? Cihazı yedekleyip bi sıfır kur yazılımsal sorun mu diye. O şekilde de olmazsa ya ekran değişmiş ya da promotion kontrolü yapan parça varsa onda sıkıntı var.
Ekran değişme gözükmemesinde de araya ekstra parça takabiliyorlar orjinal gözüksün diye. Yani pilde öyle ekrana da yapabilirler.

Ekler

• IMG_2199.webp
    IMG_2199.webp
    12.3 KB · Hit: 28

Ekran değişme gözükmemesinde de araya ekstra parça takabiliyorlar orjinal gözüksün diye. Yani pilde öyle ekrana da yapabilirler.
evet ayar öyle telefoncuya gitsem annlarmı ne oldugunu

1- ekran orjinal olmayabilir
2- toplama cihaz olabilir
3- ayarı seçmemiş olabilirsin promotion seçili mi?

anladım
1- ekran orjinal olmayabilir
2- toplama cihaz olabilir
3- ayarı seçmemiş olabilirsin promotion seçili mi?
promotion dediğin nedir anlayamadım kare hızını sınırla seçeneğinden bahsediyorsunuz

anladım

promotion dediğin nedir anlayamadım kare hızını sınırla seçeneğinden bahsediyorsunuz
Screenshot 2026-02-21 at 14.35.51.webp

pardon pardon benim hatam maclerde böyle bi ayar var iphonelarda da vardı diye hatırlıyodum yanlışmış

Cihazını güç tasarruf modunda kullanıyorsan ondan da olabilir belki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,573
Üyeler
189,111
Son üye
Desibel51
Geri