Ekran orjinal mi?iphone 15 pro mac aldım ayarlardan erişebilirlik hareket kare hızını sınırla ayarını kapatıyorum ama hala 60 hz veriyor ekran bunun sorunu nedir güç modu da kapalı
yani alırken değişen yok dediler ayarlarda da gözükmüyor nasıl anladıgıma gelirsen arkadaşımdada aynı telefon var ekranın akıcılıgı benimkinden çok farklı duruyorEkran orjinal mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve sen nasıl anlıyorsun
Ayar şu şekilde değil mi? Ekran çerçeve farkı var mı baktın mı? Cihazı yedekleyip bi sıfır kur yazılımsal sorun mu diye. O şekilde de olmazsa ya ekran değişmiş ya da promotion kontrolü yapan parça varsa onda sıkıntı var.yani alırken değişen yok dediler ayarlarda da gözükmüyor nasıl anladıgıma gelirsen arkadaşımdada aynı telefon var ekranın akıcılıgı benimkinden çok farklı duruyor
Ekran değişme gözükmemesinde de araya ekstra parça takabiliyorlar orjinal gözüksün diye. Yani pilde öyle ekrana da yapabilirler.Ayar şu şekilde değil mi? Ekran çerçeve farkı var mı baktın mı? Cihazı yedekleyip bi sıfır kur yazılımsal sorun mu diye. O şekilde de olmazsa ya ekran değişmiş ya da promotion kontrolü yapan parça varsa onda sıkıntı var.
evet ayar öyle telefoncuya gitsem annlarmı ne oldugunuAyar şu şekilde değil mi? Ekran çerçeve farkı var mı baktın mı? Cihazı yedekleyip bi sıfır kur yazılımsal sorun mu diye. O şekilde de olmazsa ya ekran değişmiş ya da promotion kontrolü yapan parça varsa onda sıkıntı var.
Ekran değişme gözükmemesinde de araya ekstra parça takabiliyorlar orjinal gözüksün diye. Yani pilde öyle ekrana da yapabilirler.
Garanti yoksa götür telefoncuya daha iyi olur. Tabi elimden gelir diyorsan sende açabilirsin.evet ayar öyle telefoncuya gitsem annlarmı ne oldugunu
1- ekran orjinal olmayabiliriphone 15 pro mac aldım ayarlardan erişebilirlik hareket kare hızını sınırla ayarını kapatıyorum ama hala 60 hz veriyor ekran bunun sorunu nedir güç modu da kapalı
anladımAyar şu şekilde değil mi? Ekran çerçeve farkı var mı baktın mı? Cihazı yedekleyip bi sıfır kur yazılımsal sorun mu diye. O şekilde de olmazsa ya ekran değişmiş ya da promotion kontrolü yapan parça varsa onda sıkıntı var.
Ekran değişme gözükmemesinde de araya ekstra parça takabiliyorlar orjinal gözüksün diye. Yani pilde öyle ekrana da yapabilirler.
promotion dediğin nedir anlayamadım kare hızını sınırla seçeneğinden bahsediyorsunuz1- ekran orjinal olmayabilir
2- toplama cihaz olabilir
3- ayarı seçmemiş olabilirsin promotion seçili mi?
anladım
promotion dediğin nedir anlayamadım kare hızını sınırla seçeneğinden bahsediyorsunuz