V Vsermet 80+ Silver Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 2,397 Reaksiyon skoru 839 21 Şubat 2026 #14 Hawk alın kafanız rahat etsin. Gittim claws aldım suni deri gibi bi şey. Hawk yazın hiç rahatsız etmiyor. Suni deriden uzak durun derim.
Hawk alın kafanız rahat etsin. Gittim claws aldım suni deri gibi bi şey. Hawk yazın hiç rahatsız etmiyor. Suni deriden uzak durun derim.
K Kormts 80+ Silver Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 2,216 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 745 21 Şubat 2026 #15 Vsermet yazmış: Hawk alın kafanız rahat etsin. Gittim claws aldım suni deri gibi bi şey. Hawk yazın hiç rahatsız etmiyor. Suni deriden uzak durun derim. Devamı için tıklayın... Bu koltukta kumaş deri değil, ayrıca 2yıl hawk kullandım 3 kez koltuğu garantiye gönderdim en son sattım kurtuldum. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 21 Şubat 2026 Cihan karasu yazmış: Trendyol plus varsa 12 ay taksit 5600 tl ye gelir Devamı için tıklayın... Bu nerede yazıyor hocam? Bende vardı gözükmüyordu
Vsermet yazmış: Hawk alın kafanız rahat etsin. Gittim claws aldım suni deri gibi bi şey. Hawk yazın hiç rahatsız etmiyor. Suni deriden uzak durun derim. Devamı için tıklayın... Bu koltukta kumaş deri değil, ayrıca 2yıl hawk kullandım 3 kez koltuğu garantiye gönderdim en son sattım kurtuldum. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 21 Şubat 2026 Cihan karasu yazmış: Trendyol plus varsa 12 ay taksit 5600 tl ye gelir Devamı için tıklayın... Bu nerede yazıyor hocam? Bende vardı gözükmüyordu