🔥İndirim North Bayou F80 1051 TL

bende Ceramical masa ile kullanıyorum hocam. Oyuncu koltuğundan sonra aldığım en gerekli şey monitör kolu oldu. böyle bi rahatlık yok sallanma vs de yapmıyor istediğim gibi yönlendiriyorum
Kankam kaçlık masa kullanıyorsun? Zahmet olmazsa nasıl gözüktüğünü çeker misin? 1 adet bağlantı kısmını bir de monitörün gözüktüğü şekilde acayip merak ediyorum. Bir de sence 2 li monitör kolu alsam sallanır mı?

Kankam kaçlık masa kullanıyorsun? Zahmet olmazsa nasıl gözüktüğünü çeker misin? 1 adet bağlantı kısmını bir de monitörün gözüktüğü şekilde acayip merak ediyorum. Bir de sence 2 li monitör kolu alsam sallanır mı?
şuan işteyim hocam sabah 10-11 gibi evde olucam özelden mesaj atarsan sabah gösteririm tabi ki. masa y:73 d:60 g:120 NB F80 tek kolu 13 martta 1087 TL'ye almışım

şuan işteyim hocam sabah 10-11 gibi evde olucam özelden mesaj atarsan sabah gösteririm tabi ki. masa y:73 d:60 g:120 NB F80 tek kolu 13 martta 1087 TL'ye almışım
Tamamdır teşekkür ederim <3

F80nin adam akıllı indirime girmesini 1 aydan fazladır bekliyorum 900 bandlarına düşse direkt alacağım 2 tane

Ya orta eklemi çok zor dönüyor elimi uzatıp zorlayarak çevirmem gerekiyor. Vidasını çıkardım fark yok. Çok fazla sürtünme var siz nasıl çözdünüz ya da sizde de öyle mi?

Geri