ben ilk çıktığında Hawk Fame almıştımHangi koltuğu kullanıyorsunuz? 2 aydır koltuk arayışındayım. Her markaya negatif şeyler yazmışlar.
ben ilk çıktığında Hawk Fame almıştımHangi koltuğu kullanıyorsunuz? 2 aydır koltuk arayışındayım. Her markaya negatif şeyler yazmışlar.
kişiye özel kuponHangi kuponla hocam?
kişiye özel kupon
benim masa da aynı ama benim ihtiyacım çift olanı ya çift kolCeramical masa kullanıyorum taksam sallanır mı acaba? İkilisini alsam birini çıkarabiliyor muyum?
Kankam kaçlık masa kullanıyorsun? Zahmet olmazsa nasıl gözüktüğünü çeker misin? 1 adet bağlantı kısmını bir de monitörün gözüktüğü şekilde acayip merak ediyorum. Bir de sence 2 li monitör kolu alsam sallanır mı?bende Ceramical masa ile kullanıyorum hocam. Oyuncu koltuğundan sonra aldığım en gerekli şey monitör kolu oldu. böyle bi rahatlık yok sallanma vs de yapmıyor istediğim gibi yönlendiriyorum
şuan işteyim hocam sabah 10-11 gibi evde olucam özelden mesaj atarsan sabah gösteririm tabi ki. masa y:73 d:60 g:120 NB F80 tek kolu 13 martta 1087 TL'ye almışımKankam kaçlık masa kullanıyorsun? Zahmet olmazsa nasıl gözüktüğünü çeker misin? 1 adet bağlantı kısmını bir de monitörün gözüktüğü şekilde acayip merak ediyorum. Bir de sence 2 li monitör kolu alsam sallanır mı?
Tamamdır teşekkür ederim <3şuan işteyim hocam sabah 10-11 gibi evde olucam özelden mesaj atarsan sabah gösteririm tabi ki. masa y:73 d:60 g:120 NB F80 tek kolu 13 martta 1087 TL'ye almışım