2.el RX 9060XT ve Ryzen 5 7500F sistem toplama hakkında

reis birde benden tavsiye amd evet fp amam nvidia kalite alıcaksan nvdia ekran kartlı sistem almanı öneririm onuda bu linkten bakabilirsin
neye dayanarak bu yorumu yazdın hacı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla hocam zarvix5a yı ben kendim yaklaşık 4 aydır kullanıyorum nerdeyse günde 7 saat çalışıyor hiç bır sıkıntısını görmedim dediğim gibi anakartı sadece markası biraz kötü onun dışında markaları iyi
9060xt 16gb gibi bir mucize varken 5060 gibi bir yaratığı önermen patlattı

reis birde benden tavsiye amd evet fp amam nvidia kalite alıcaksan nvdia ekran kartlı sistem almanı öneririm onuda bu linkten bakabilirsin

https://www.hepsiburada.com/game-ga...060-freedos-oyuncu-oem-paket-p-HBCV0000AFNX1S birde bu var 2 k daha fazla fiyat ama ankartı b650 ve kule tipi soğutucu ile geliyor
Öneriye bak sakın dinleme bu arkadaşı

önerdiği sistemdeki ramlerin cl değeri 46 insallah türkiye’mizin il sayısı kadar cl değerlerine ulaşırız türkiye’nin gücünü herkes görür insallah amin.

Günde 7 saat çalışıyomuş bence yeterli bi sebep

hocam konuya dönersek ne diyorsunuz attığım sisteme ve fiyata

önerdiği sistemdeki ramlerin cl değeri 46 insallah türkiye’mizin il sayısı kadar cl değerlerine ulaşırız türkiye’nin gücünü herkes görür insallah amin.
ben bu söylediğim sistemi 38 k ya peşin fiyatına 6 ay taksitle aldım gidip nakit vermedim cl değeri tabikide önemli ama bu türkiye şartlarına bakınca cl değeri gözün görmüyor

para verseler kullanmam 5060 ya eyw

berbat olm 45e sıfırını attım daha hala ne diyorsun diye soruyon
şimdiye kadar nvidia ekran kartı kullanmadım hep amd kullandım ama kalite farkı var ayrıca tabikide 5060 8gb modeliyle karşılaştıramazsın 9060xt 16 gb modelini ama bunun karışılığıda 5060ti 16 gb modeli onunla karşılaştırsak bende amd nin yüzüne bakmam

para verseler kullanmam 5060 ya eyw

berbat olm 45e sıfırını attım daha hala ne diyorsun diye soruyon
bahsettiğim ürünler kasım ayında alınmış kutusu açılmamıs ürünler diyorum bende sana ayrıca senin attığın sistemi özelleştirince yine yükseliyor aynı hesaba geliyor diyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,041
Üyeler
189,202
Son üye
pato384
Geri