falan filan inter milan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,748
gta 6 once konsola ciksin sonra en az 1 sene sonra pcye gelecek, simdiden gta6yi beklemeye gerek yok
1. ekran kartım yok şu an 2. piyasa ne olacak belli değil her sene yeni kart çıkmıyor çıksa da rakamlar pek hoş değilgta 6 once konsola ciksin sonra en az 1 sene sonra pcye gelecek, simdiden gta6yi beklemeye gerek yok
düz 9070 alma bence fiyatları neredeyse aynı zaten performans olarak 5k yı fazlasıyla karşılıyor6650 vardı dün sattım açıkçası 2k kullanıyorum çok fazla oyun oynamıyorum ama ufaktan GTA 6 içinde hazılık olsun istiyorum uzun süre kullanma düşüncesiyle 9070 e daha yakınım
xt zaten eksik yazmışım düz almamdüz 9070 alma bence fiyatları neredeyse aynı zaten performans olarak 5k yı fazlasıyla karşılıyor
5070TI fiyat farkı çok açıldı zaten, 9070XT uzun vadede daha mantıklı diye düşünüyorum.nvidia ve amd arasında 6-7 bin fark var 5070ti seviyesine çıkamıyorum benim sormak istediğim 5070 giriş seviyesi 9070 xt orta seviye arada 7 bin fazla vermeye uzun vadede değer mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
1. ekran kartım yok şu an 2. piyasa ne olacak belli değil her sene yeni kart çıkmıyor çıksa da rakamlar pek hoş değil
Kimseyi yanlış yonlendirmek gibi bir durum yok bu is butce meselesi kardeş. Gereksiz yükselme burasi bi forum herkes fikrini söyler o zaman sen kendine özel bir forum aç ordan tek başına yanıtla tahammülün yoksa. Linkini koyduğum videoda adam ne yapmış nelerden bahsediyo izlemeden etmeden boş yapma.sende şuna bak o zaman saçma saçma ayarlar yapıp kartı bozup karta laf atma yanlış yönlendirme insanları
valla arada minumum 10 bin fark var açıkcası bütçe olsa bile bu kadar fiyat farkını hak ettiğini düşünmüyorum tamam teklojisi filan iyi ama ben zaten saf güç olarak kullandığımdan bi fark olmuyo5070TI fiyat farkı çok açıldı zaten, 9070XT uzun vadede daha mantıklı diye düşünüyorum.
Bütçen yoksa doğrusu bu...
izledim boş konuşmuş videodaki recep abinKimseyi yanlış yonlendirmek gibi bir durum yok bu is butce meselesi kardeş. Gereksiz yükselme burasi bi forum herkes fikrini söyler o zaman sen kendine özel bir forum aç ordan tek başına yanıtla tahammülün yoksa. Linkini koyduğum videoda adam ne yapmış nelerden bahsediyo izlemeden etmeden boş yapma.
Bu adamın hiçbir sözüne güven olmaz fanboyluk yapma 5070ti deseydi bizde 5070ti al derdik 9070xt 5070 den kat kat iyiAmd fanboylar düşmeden buraya bırakayım
Dediğim gibi zaten saf güç istiyosan, giriş seviyesi kartlara 10K fazla bütçen yoksa ve bu fiyat bandında ne makul dersen ikisi arasında bana göre 9070XT. İllaki farklı yazılım işi olan varsa orada 5070 seçmesi belki doğru olur ama senin anlattığın profile doğru olan bu diye düşünüyorum.valla arada minumum 10 bin fark var açıkcası bütçe olsa bile bu kadar fiyat farkını hak ettiğini düşünmüyorum tamam teklojisi filan iyi ama ben zaten saf güç olarak kullandığımdan bi fark olmuyo
Dostum 5000 serisindeki yazilim hatalari azimsanacak seviyede değil. AMD yazılım sıkıntıları aşalı oldu.Amd fanboylar düşmeden buraya bırakayım
Ne fanboylugu ya ben kart önermedim ki hepiniz bana usustugunuze gore fanboy kim belli. Ben de biliyorum 9070xt ham performans olarak daha iyi. Adam iki kart sordu ben de kartin birinde yasanan sorunlari dile getiren bir video attim olay bu. Bence siz amd kartcilar olarak bi kulüp kurun ciddi nufusunuz var ve zerre baska goruslere tahammulunuz yok.Bu adamın hiçbir sözüne güven olmaz fanboyluk yapma 5070ti deseydi bizde 5070ti al derdik 9070xt 5070 den kat kat iyi
hocam konudan bağımsız bilgisayar işlerinden çok anlamam o yüzden soruyorum gta 6 yı 4k sistem 4080 super 7800x3d 32 ram ile oynayabilir miyim çıktığı zaman bir tahmininiz var mı?gta 6 once konsola ciksin sonra en az 1 sene sonra pcye gelecek, simdiden gta6yi beklemeye gerek yok