Yardım Rawm Leviathan V4, 5 günde bozuldu - Wraith garanti süreci

hocam kimse kafasından yasa uydurmamalı. 14 gün geçmediyse paşa paşa ürünü iade almak zoruındasın istersem 13 gün 23 saat kullanayım.
etikliği tartışılır okey, ama benim yasal hakım yani
neyse ben bu konuyu kapatayım, sonra sövünce uyarı yiyorum :D

O kadar uğraştırıyorlar yani. Bu iyi olmadı işte.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben epin.com.tr yi yazdım bir sonuç gelmedi. Müşteri hizmetleri yok adamların bir sorun olduğunda direkt mağdursun yani
videoları da gönder iade alırlar bence sorunlu ürün çünkü

ne bahtsız adamsın sen ya
Sorma sorma

son 3 ay raporu;

3 defa iphone 16 pro tamiri
1 tane kulaklık bozulması (thh ye gitti artık)
3 tane mouse bozulmasıi
2 tane gpu cw sorunu
1 tane psu cw sorunu

şansa yaşıyorum bence

Evet mail attım. Ürün sıkıntılı derken benim ürünüm için mi dediniz genel kronik mi?
Ben bunu kredi kartında bir kampanya ile aldım oradan kazanım geldi. Başka alışverişlerde de kullanabilirdim iade bile bana zarar yazacak kısaca. Stok gelecekse beklerim problem değil benlik.
genelde çok övülen bir mouse sizinki sorunlu olabilir ama birkaç kişi daha bu mouse hakkında konu açtı sanırım son girdikleri stoklar sıkıntılı

genelde çok övülen bir mouse sizinki sorunlu olabilir ama birkaç kişi daha bu mouse hakkında konu açtı sanırım son girdikleri stoklar sıkıntılı
Evet çok övülüyor hiç arıza konusu görmemiştim bahsettiğiniz konuların link var mı?

hocam bence çok sıkıntı olmaz bende de atk blazing sky f1 pro max mouse vardı scroll tuşu arızalandı internetten mouse test sitelerinden test edip video çekmemi istediler sonra garanti kapsamında scroll tuşu tamir oldu geldi.

hocam bence çok sıkıntı olmaz bende de atk blazing sky f1 pro max mouse vardı scroll tuşu arızalandı internetten mouse test sitelerinden test edip video çekmemi istediler sonra garanti kapsamında scroll tuşu tamir oldu geldi.
Benimkinde sıkıntı şu sürekli arızalı değil, 2. videoda net belli oluyor bazen gidiyor bir anda geliyor. Bazen hiç gitmiyor veya gelmiyor.

Forumlarda Leviathan v4 ve A9 Airi araştırıyorum bir kaç gündür, tam Leviathan konusunda karar kılmış stok geldiği gibi sipariş vermeye düşünürken bu konuyu gördüm kafam yine allak bullak oldu. Leviathan için optik kodlayıcı kullanıyor bozulması imkansıza yakın deniyordu ama sizin sorununuz onunla ilgili. İyice çıkmaza girdim acaba hangi modeli alsam üzmez

Forumlarda Leviathan v4 ve A9 Airi araştırıyorum bir kaç gündür, tam Leviathan konusunda karar kılmış stok geldiği gibi sipariş vermeye düşünürken bu konuyu gördüm kafam yine allak bullak oldu. Leviathan için optik kodlayıcı kullanıyor bozulması imkansıza yakın deniyordu ama sizin sorununuz onunla ilgili. İyice çıkmaza girdim acaba hangi modeli alsam üzmez
Bu sorunu benden başka yaşayıp forumlarda paylaşan yok, şansınızı deneyebilirsiniz.

Geri