Rtx 5060 önerisi için acil

xKai

80+
Reaksiyon skoru
60
5060 alacagım dün gece de konu açmıstım , verilen fikirler üzerine 5060ta karar kıldım.

Almayı düşündüğüm model bu, soğutma açısından iyi olacagını düşünüyorum. Bilen ya da kullanan varsa tecrübesini aktarabilir mi ? Adanada yaşıyorum ve sıcaklıkla ugrasmak istemiyorum
NOT : Önceki paylaşımda da söylediğim gibi işlemcim i5 10400f ve darboğazdan kaynaklı drop yaşamak istemiyorum ancak herkes sorun olmayacagını söylemişti. Tekrardan o muhabbeti de araya sıkıştırmak istedim.

5060 alacagım dün gece de konu açmıstım , verilen fikirler üzerine 5060ta karar kıldım.

Almayı düşündüğüm model bu, soğutma açısından iyi olacagını düşünüyorum. Bilen ya da kullanan varsa tecrübesini aktarabilir mi ? Adanada yaşıyorum ve sıcaklıkla ugrasmak istemiyorum
NOT : Önceki paylaşımda da söylediğim gibi işlemcim i5 10400f ve darboğazdan kaynaklı drop yaşamak istemiyorum ancak herkes sorun olmayacagını söylemişti. Tekrardan o muhabbeti de araya sıkıştırmak istedim.
Alınmaz tabii ki 5060 a 20 bin vermek nedir

• Beğen
Reaksiyonlar: xKai
AMD ekran kartı istemiyorum zamanında chipsett arızlarından dolayı 2-3 ekran kartım yandı, evet yeni modellerinin çok güzel oldugunu biliyorum ama bikere daha aynı problemi yaşamak istemiyorum. O yüzden nvidia düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AMD ekran kartı istemiyorum zamanında chipsett arızlarından dolayı 2-3 ekran kartım yandı, evet yeni modellerinin çok güzel oldugunu biliyorum ama bikere daha aynı problemi yaşamak istemiyorum. O yüzden nvidia düşünüyorum
yoksa 9060 düşünmüştüm ama dediğim gibi...

5060 alma sakın o paraya dostum. İkinci elden 3080ti veya 4070super gibi ekran kartı al en azından verdiğin paranın hakkını almış olursun.

5060 alma sakın o paraya dostum. İkinci elden 3080ti veya 4070super gibi ekran kartı al en azından verdiğin paranın hakkını almış olursun.
3080 ti alınmaz haşat kart alayı fiyatları da ütopik

Valla dün kapalı kutu gigbyte eagle aldık arkadaşa 13500e adam sistem toplamış ama birleştiremeden ödemesi çıkmış vazgeçmiş sattı aldık geçende vardı yine ilanda 13700 e güvende ile yazık günah 20 bin liraya büyük kazık

Sıfır almamın sebebi taksitle alacagım için, şuan ikinci ele verecek nakitim yok. Bide psu 550 watt onu da söylemem gerekebilir

Sıfır almamın sebebi taksitle alacagım için, şuan ikinci ele verecek nakitim yok. Bide psu 550 watt onu da söylemem gerekebilir
9060xt 16gb al en iyisi o dostum bende kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım sende yaşamasın çok büyük ihtimal.

Birde anakartın b560 falansa i5 11400f düşür bende 10600k vardı 4 e sattım 3 e 11400f aldım gen4 ssd desteğin oluyor

Birde anakartın b560 falansa i5 11400f düşür bende 10600k vardı 4 e sattım 3 e 11400f aldım gen4 ssd desteğin oluyor
imzada yazan sistemi kullanıyorum suan
Gigabyte 1660 Super - İntel Core i5 10400f - Corsair Vengeance (8+2) Ram - GIGABYTE B560M DS3H V2 Anakart - Corsair 550w 80+ Bronze PSU

Tamam bu modeli boş ver en azından 14 15 e modeller var benim aldığım gibi kapalı kutu uyguna bul geç yazık edersin parana isterse rog astral gaming z trio olsun 5060 olduktan sonra önemsiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,391
Üyeler
189,259
Son üye
chikai
Geri