5750 tl ye 2060 alınır mı

FatihKS

80+
Reaksiyon skoru
69
beyler param güvende ile sahibindenden aldım fiyat nasıl sizce

PG bedeli dahilse kötü değil hangi modeli? sıcaklıkları vs nasıl?

Alınmaz, RTX 2060 Super olsa neyse ama 6 GB versiyon için bu fiyat fazla.

PG bedeli dahilse kötü değil hangi modeli? sıcaklıkları vs nasıl?
hocam 10dk furmarkta 76 derece görmüş param güvende ile almak zorundayım taksit için 2060lara baktım daha ucuza bulamadım zaten hala iptal edebilirim öneriniz varsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınmaz, RTX 2060 Super olsa neyse ama 6 GB versiyon için bu fiyat fazla.
göremedim hocam o fiyatlara başka sizin öneriniz nedir

hocam 10dk furmarkta 76 derece görmüş param güvende ile almak zorundayım taksit için 2060lara baktım daha ucuza bulamadım zaten hala iptal edebilirim öneriniz varsa

göremedim hocam o fiyatlara başka sizin öneriniz nedir
Sıcaklık fena değil marka modeli nedir? bide pg bedeli ve taksit işin içine girerse zaten bu fiyattan aşağıya bulamazsınız gibi bir şey.

O fiyatlara 6600 zorlayabilirsin.

O fiyatlara 6600 zorlayabilirsin.
Param güvendeyle satan bulmak mesele bide bulunca param güvende bedeli vs derken 5750 TL'ye 6600 bulmak kumardan başka bir şey olmaz adam 5300 falan düşecek ki anca siz pg ile 5750 getirin.

Param güvendeyle satan bulmak mesele bide bulunca param güvende bedeli vs derken 5750 TL'ye 6600 bulmak kumardan başka bir şey olmaz adam 5300 falan düşecek ki anca siz pg ile 5750 getirin.
ilanı almasam link atardım ama atamıyorum şuan ss atabilirim isterseniz

öyle gibi hocam msi ventus modeli
Keşke ROG falan olsaydı ama piyasa arttı ventus biraz sıkıntılı model ama üzeceğini sanmıyorum en kötü ileride yükseltir elden çıkarırsınız.

ilanı almasam link atardım ama atamıyorum şuan ss atabilirim isterseniz
Gerek yok hocam her şey açık zaten bu paraya PG bedeli ile bu modelden üstü zor çıkar kafanıza takmayın kötü değil ileride yükseltirsiniz.

Keşke ROG falan olsaydı ama piyasa arttı ventus biraz sıkıntılı model ama üzeceğini sanmıyorum en kötü ileride yükseltir elden çıkarırsınız.
hocam rx 570 kullanıyorum şuan tek fanı düştü sıkıntılı çalışıyor mecbur kaldım biraz bi süredir bakıyordum fiyatlar çok uçmuş 3 4 bine 1650 satıyorlar düz bana mantıklı geldi foruma da sormak istedim

Gerek yok hocam her şey açık zaten bu paraya PG bedeli ile bu modelden üstü zor çıkar kafanıza takmayın kötü değil ileride yükseltirsiniz.
sağ olun hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: Zleh
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,913
Üyeler
189,347
Son üye
kakashixg