Yardım INTEL ARC B580 12GB GDDR6 192Bit Limited Edition Ekran Kartı

alabiliyorsanız 2. el 6800xt falan bakın, b580 bu fiyatta vram olarak çok iyi ama driver sorunları hala tam olarak çözülebilmiş değil.
herkes bunu söylemekte ama acaba bu bilginiz ne kadar güncel ? Yaklaşık 4 aydır bu kartı kullanıyorum ve eski/yeni bir sürü oyun test ettim. Driver sorunu yaşamadım. Intel bu işi çözdü diye düşünüyorum.

herkes bunu söylemekte ama acaba bu bilginiz ne kadar güncel ? Yaklaşık 4 aydır bu kartı kullanıyorum ve eski/yeni bir sürü oyun test ettim. Driver sorunu yaşamadım. Intel bu işi çözdü diye düşünüyorum.
Kart nasıl deneyimlerini biraz anlatabilir misin hangi işlemci ile kullanıyorsun?

aynen oyle ilk çıktığndan beri kullanıyorum kartı bi ben sıkıntı yasamdaım bu kartla anlamadım ya benim sistemim çok stabil diğer parçalar vs yada millette birsey var driver bile düzgün kurmasını bilmiyorsanız nvidia'da alsanız kurtarmaz beyler bi yerde patlarsınız ne driver problemi var mesela kartın bana niye denk gelmedi niye bi oyun crash vermedi oyundan atmadı low fps darbogaz cart curt yasamadım

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
aynen oyle ilk çıktığndan beri kullanıyorum kartı bi ben sıkıntı yasamdaım bu kartla anlamadım ya benim sistemim çok stabil diğer parçalar vs yada millette birsey var driver bile düzgün kurmasını bilmiyorsanız nvidia'da alsanız kurtarmaz beyler bi yerde patlarsınız ne driver problemi var mesela kartın bana niye denk gelmedi niye bi oyun crash vermedi oyundan atmadı low fps darbogaz cart curt yasamadım
kartın adı çıkmış sanırım. Tek sıkıntısı bence işlemciye fazla yük bindirmesi. Ryzen 5600/5700 gibi işlemcilerden ziyade AM5 işlemcilerle daha iyi sonuç alınır bence.

kartın adı çıkmış sanırım. Tek sıkıntısı bence işlemciye fazla yük bindirmesi. Ryzen 5600/5700 gibi işlemcilerden ziyade AM5 işlemcilerle daha iyi sonuç alınır bence.

9600x ile fortnite da kreatifte 500 550 fps battle royale - reload 400 350 fpslerde oynuyorum kart fiyatına gore cok iyi her hikayeli oyunu en azından oynadıklarımı 70+ fps ile native oynadım max ayarlarda xess fsr destekliyorsa açıyorsun zaten dahada artıyor + yeni mfg desteği geldi kartın hiçbir sorunu yok 7500f ile vs kullanacaksanız

Peşin fiyata taksit ile 9060xt alınmalı gibi b580 pahalı geliyor bana 10k-11k yı geçmemeli.
geçen sene sonlarına doğru arkadaşa b580 titan almıştık 9.8k civarına o zaman çok mantıklıydı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,239
Üyeler
189,996
Son üye
Niccolò Machiavelli
Geri