NZXT C750 Gold psu VS MSI MAG A750GL

600w destekleyen 12 tek girişli olan hocam. Benim nzxt c750 de mesela max 270 destekliyor kartım 240-250w civarı çekiyor.
Hani ilerde ne olacağı belli değil malum rtx 5080 için yetmiyor mesela. dedim ondan 300w den fazla destekleyen bir model bakayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

nzxt c750 bronze ile c750 gold tamamen farklı bir psu. A tier bir psu ve sessizdir. msi kullandım fanı bozuldu servis değişim verdi. onun parasıyla nzxt aldım çok memnunum 0 rpm modu da var. msi fanı aşırı dandik bunu psu tier list de görebilirsin
Evet kesinlikle sana katılıyorum tier list'te bu psu adına A vermişler ve sessiz çalıştığına dair bir yazı okumuştum. Tek sorunu ekran kartına 300w veriyor şu an için RTX 5070 kullanıyorum fazlasıyla yeterli ama ilerde ne olacağı belli değil ekran kartını değiştirsem yeteri kadar güç vermeyebilir. Ondan kararsız kaldım. Asus prime mesela daha fazla veriyor o çıkışından.

nzxt c750 bronze ile c750 gold tamamen farklı bir psu. A tier bir psu ve sessizdir. msi kullandım fanı bozuldu servis değişim verdi. onun parasıyla nzxt aldım çok memnunum 0 rpm modu da var. msi fanı aşırı dandik bunu psu tier list de görebilirsin
300w akran kartı desteği ilerde yetersiz kalabilir rakipleri aynı fiyata 600watt destekliyor. Ondan ötürü FSP ya da Asus prime almayı düşünmeye başladım.

300w akran kartı desteği ilerde yetersiz kalabilir rakipleri aynı fiyata 600watt destekliyor. Ondan ötürü FSP ya da Asus prime almayı düşünmeye başladım.
IMG_4474.webp

Msi garatideyken amazon üzerinde aldım fan ve bobin sesi aşırı vardı. Kablo kalitesi güzel ama örgü gibi. Ama dediğim gibi fan sesi aşırı yüksekti, ve oyuna girdiğimde yüke geldiğinde bobin sesi vardı.

Alıntıyı görüntüle
Msi garatideyken amazon üzerinde aldım fan ve bobin sesi aşırı vardı. Kablo kalitesi güzel ama örgü gibi. Ama dediğim gibi fan sesi aşırı yüksekti, ve oyuna girdiğimde yüke geldiğinde bobin sesi vardı.
Msi alacak isen
Mpg serisi A tier bu. Ama kullanmadım fiyat da iyi. 850w

Msi alacak isen
Asus prime B+ tier. Ses sorunu mu var? Nzxt çok güzel ama ekran kartına max 300watt veriyor ilerde ne olur bilmiyorum ondan mantıklı değil bence. FSP vita 850 hakkında ne düşünüyorsun, sessiz olsun istiyorum

Msi alacak isen
6600TL ye bu ürünü aldım. Ama ikinci el yeni gibi Amazondan. Teşekkür ederim. Nasıl olsa uzun yıllar garantisi var bir sorun çıkaracağını zannetmiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

600w destekleyen 12 tek girişli olan hocam. Benim nzxt c750 de mesela max 270 destekliyor kartım 240-250w civarı çekiyor.
6600TL ye

MSI PSU MPG A850G PCIE5 850W 80 PLUS aldım. Ama ikinci el yeni gibi Amazon ürünü. Bir sorun çıkarır mı

Şahsi olarak ben gidip 2. el psu asla almam hele sıfıra daha iyisi varken.
A tier ve bu fiyata daha iyisi yok. İkinci el yeni gibi Amazonun ürünleri genelde sadece kutusu açılmış kullanılmamış ürünler oluyor.

yeni gibi yazanlar genelde kapalı kutu geliyor hayırlı olsun bir sorun olursa iade edersin zaten amazon problem yapmıyor.

A tier ve bu fiyata daha iyisi yok. İkinci el yeni gibi Amazonun ürünleri genelde sadece kutusu açılmış kullanılmamış ürünler oluyor.
Hayırlı olsun o zaman hocam zaten dediğim gibi ''şahsi''.

Geri