5 6 yıl götürmez orası kesin de 3 4 yıl zorlamadan idare etse teknolojilerle birlikte yeter. Zaten bu çip krizinden sonra yeni üretilen kartlarda da 16 gb gibi değerleri görmek zor olacak herhalde.Hocam bundan once 4070 kullaniyodum 2k icin de 12 nin 1-2 yil sonrasi icin yeterli oldugunu dusunmuyorum
Hayrını görün tekrardanTeşekkürler hocam kontrol ediyordum amazondan göremedim bir şey, foruma bakınca sizin mesajı görüp satın aldım.
Teşekkürler. Bu arada kartın durumu neydi ? Ben tam dikkat etmeden satın aldım direkt.Hayrını görün tekrardan
Yeni gibi yazıyordu.Teşekkürler. Bu arada kartın durumu neydi ? Ben tam dikkat etmeden satın aldım direkt.
O zaman güzel. Hızla aldığım için göremedim. Sipariş ayrıntılarında da kullanılmış-mükemmel yazıyordu ama normalde öyle bir sınıflandırma yok amazon depoda. O nedenle merak ettim.Yeni gibi yazıyordu.
bugün iki kere geldi bence daha düşmeli fiyatı9070xt pulse geldi depoya 30'dan anında gitti. Bot çekti bence kartı yine
Olabilirde hocam ihtiyacı olan adam için iyi fiyat bence 9070 parasına 9070xt güzel takas bence.bugün iki kere geldi bence daha düşmeli fiyatı![]()
çok bence fiyatıMSI PSU MPG A850G PCIE5 850W 80 PLUS GOLD ACTIVE PFC FULL MODULAR Güç Kaynağı (PSU) : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
MSI PSU MPG A850G PCIE5 850W 80 PLUS GOLD ACTIVE PFC FULL MODULAR Güç Kaynağı (PSU) : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.tr
Arkadaşlar 6600 TL'ye bunu aldım ikinci el yeni gibi bir sorun çıkartır mı? HO-GO?
A tier olarak daha iyisi bu fiyata yok sanırımçok bence fiyatı
2023 mayıstan beri kullanıyorum başarılı ama depoda coil whine olabilir dikkat et geldikten sonraçok bence fiyatı