❌İndirim Bitti! Sıfır Orijinal SAMSUNG 4TB 990 PRO Heatsink - 18k ₺ - Garantili - Kutusuz

almayı düşünüyorum da satın alan arkadaşlar işlem yapınca sıcaklık değeri en yüksek ne kadar oluyor bilgi verebilir mi ?
internette okuduğum kadarıyla fazla ısınıyor gibi bir şey yazılıyor

Son düzenleme:
Ürünü satın aldım, testleri yaptım her şey normal fakat faturada ürün kodu MZ-V9P4T0BW olarak yazılmış. Yani soğutucusuz modelinki yazılmış. Bu nedenle Samsung üzerinden ürün kaydını yapamadım. Doğrusu MZ-V9P4T0CW olmalıydı yani soğutuculu model. Whatsapp üzerinden firmaya durumu ilettim ve model kodunu düzeltip tekrar faturayı attılar. Bu şekilde ürün kaydını yapabildim. Bu şekilde 2031'e kadar garantili görünüyor.
ben bw haliyle kayıt yaptığımda kabul etti, şu anda 2031'e kadar garantisi olduğu görülüyor. Bir şey olur mu düzeltmek mi lazım?

Ekran görüntüsü 2026-02-26 202726.webp

Bu arada bana hiç kullanılmamış geldi. Şimdi adaptör ile takıp baktım. Çok iyi la bu fiyata.

Ben bunun soğutucusunu çıkaracaktım da vazgeçtim. Garantisini yok yere bozmayayım şimdi.

Bu fiyata cidden harika, alan arkadaşlara hayırlı olsun. 16 dan soğutucusuz versiyonunu almamış olsaydım çekerdim bundan 2 tane.

Normalde soğutuculu oldu diye sevinirdim ancak bunu laptoba takıcam diye 1 ssdden vazgeçtim, kapağı da hafiften kastı. 1mm daha yüksek olsa olmayacakmış. Umarım kasaya teması sorun oluşturmaz, benchmarkta 60 dereceyi geçmedi. Değerler iyi duruyor.

Geri