GGbaba
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 243
6090 2028 de inşallah 90 60 90 sistem /Neden RTX 6090 çıktığında gönderecekler acaba kartı? Yurt dışı depodan mı gelecek bu nedir hocam![]()
6090 2028 de inşallah 90 60 90 sistem /Neden RTX 6090 çıktığında gönderecekler acaba kartı? Yurt dışı depodan mı gelecek bu nedir hocam![]()
Vallahi ben de bilmiyorum da Amazon'a güvenim tam ya 3. parti bir satıcı olsa Amazon'da kesin iptal ederdim de Amazon'un hiç göndermemezlik yaptığını görmedim.
Duruyordur ya o kadar değildir herhalde, durum kabul edilebilir yazıyor yani kullanım olarak en kötü seviyede ama dert değil. Satıcı Amazon olduğu için içim rahat, bu kart için değil 1 ay bu fiyata 3 ay bile beklerim.Gelecekse 23 Mart'a değil 23 Nisan'a kadar da beklenir bu fiyattan, hayırlı olsun GPU hala kartın içinde duruyorsa süper fiyat
bende 2 gün önce anakart sipariş geçtim 19 mart yazıyodu bugün teslim ettiler kargo güncellemelerinde sorun var sanırımDuruyordur ya o kadar değildir herhalde, durum kabul edilebilir yazıyor yani kullanım olarak en kötü seviyede ama dert değil. Satıcı Amazon olduğu için içim rahat, bu kart için değil 1 ay bu fiyata 3 ay bile beklerim.
Hayırlı olsun hocambende 2 gün önce anakart sipariş geçtim 19 mart yazıyodu bugün teslim ettiler kargo güncellemelerinde sorun var sanırım
bayadır gidip geliyordu o ürün zaten üzerinde ağır kusurlar var yaziyordu ne yaptılar allah bilirHayırlı olsun hocam
Üründe kozmetik olarak kusur var, kutu hasar görmüş olarak gönderilecektir yazıyordu. Ağır kusur gibi bir şey görmedim, herhalde kontrol edip satıyorlar diye tahmin ediyorum keza iade dönen ürünler oluyor diye biliyorum. En kötü ihtimal ağır kusur da olsa iade ederim.bayadır gidip geliyordu o ürün zaten üzerinde ağır kusurlar var yaziyordu ne yaptılar allah bilir![]()
Birkaç kez gördüm bu 5090 astralı, büyük hasarlı ve ağır kozmetik sorunlu yazıyordu. Aynı alet olmayabilir tabi.
Alıntıyı görüntüle
Böyle yazıyormuş, kullanım ve performans olarak ciddi bir sorunu yoksa okeyim zaten 112kya bu daha iyisi olamaz.
Valla ben de anlamadım, update geçerim bu konuya ben de merak ediyorum.Naptılar sıvı soğutucuyu söküp kule tipi mi taktı ibişler acaba![]()
rezzValla ben de anlamadım, update geçerim bu konuya ben de merak ediyorum.
Siz de iade ederseniz 100k dan açarlar bu kez ilanı sanırım. Öyle öyle gider gibiAlıntıyı görüntüle
Böyle yazıyormuş, kullanım ve performans olarak ciddi bir sorunu yoksa okeyim zaten 112kya bu daha iyisi olamaz.