Çözüldü✓ Windows 11 SrtTrail.txt yeniden başlatma ve Chkdsk erişim engellendi hatası

asd341

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
115
Son birkaç aydır durduk yere kapanıyor. Windows 11 Update'lerinin çoğunu kaldırdım hala bundan olduğundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Laptop kendi kendine yeniden başlıyor aşırı yavaş şekilde açılıyor SrtTrail bakıyorum tüm hata kodlar 0x0 şeklinde ne yapsam çözemedim.

Chkdsk yapayım diyorum erişim engellendi diyor her seferinde.

Son birkaç aydır durduk yere kapanıyor. Windows 11 Update'lerinin çoğunu kaldırdım hala bundan olduğundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Laptop kendi kendine yeniden başlıyor aşırı yavaş şekilde açılıyor SrtTrail bakıyorum tüm hata kodlar 0x0 şeklinde ne yapsam çözemedim.

Chkdsk yapayım diyorum erişim engellendi diyor her seferinde.
Komut istemini yönetici açıyor musun chkdsk için? SSD sağlığına baktın mı hiç?

Komut istemini yönetici açıyor musun chkdsk için? SSD sağlığına baktın mı hiç?
evet yönetici olarak açıtğımdada aynısın yapıyor ssd sağlığı %97 laptop'u 2025 ağustosta aldım samsung 1tb

Ekler

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    17.7 KB · Hit: 22
evet yönetici olarak açıtğımdada aynısın yapıyor ssd sağlığı %97 laptop'u 2025 ağustosta aldım samsung 1tb
CMDye net user yazıp enterlayınca çıkan sonucu ssler misin?

Furkan hesabı admin yetkisine zaten sahip başka bir kullanıcı var mı diye baktırdım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sfc /scannow bunu dene

Ekler

• Screenshot_3.webp
    Screenshot_3.webp
    32.8 KB · Hit: 18
Olay görüntüleyicisinde ne görüyorsun?

24 saatte 33 hata :D bence ofmat at ugrasma önemli belgeler falan varsada gmailr onedrivr a falan yükle yada flash belleğe yada taşınabilir HDD/ssdyr at

Alıntıyı görüntüle
Önemli ve hataların ne olduğuna

24 saatte 33 hata :D bence ofmat at ugrasma önemli belgeler falan varsada gmailr onedrivr a falan yükle yada flash belleğe yada taşınabilir HDD/ssdyr at
Format atmak istemiyorum şuan daha 6-7 aylık cihaz bu bilgisayarı sıfırla yaparım
maximum verilen hatalara bakıyorum önemli cidden yok vgc valorantın falan veriyor
önemli hata dediği yeniden başlattığında kesilen güç için. sebebini söylese çözecem

Ekler

• Screenshot_5.webp
    Screenshot_5.webp
    153.3 KB · Hit: 13
  • Screenshot_6.webp
    Screenshot_6.webp
    55 KB · Hit: 17
Son düzenleme:

Format atmak istemiyorum şuan daha 6-7 aylık cihaz bu bilgisayarı sıfırla yaparım
maximum verilen hatalara bakıyorum önemli cidden yok vgc valorantın falan veriyor
önemli hata dediği yeniden başlattığında kesilen güç için. sebebini söylese çözecem
kernel power 41 psu hatası laptopu garantiye gönder

Geri