Valorant Kasma Problemi

brk41

80+
Reaksiyon skoru
1
Valoranta ilk girdiğimde oyun kasıyor ajanı seçtikten sonra maça girerken baya bi gecikmeli
giriyor hatta ilk el bitiyor ondan sonra giriyor.
Girdikten sonraki ilk 2 el de fps drop yiyorum.

Ekran Kartı: AMD R7 240
Işlemci: AMD FX(tm)-6300 Six-Core Processor
işletim Sistemi: Windows 10 Pro 64 bit
Ram: 8GB

Bilgisayarı pandemi döneminde babam arkadaşıyla toplamıştı ve bilgisayarda hdd var. SSD alsam sorunum düzelir mi illa sistemi mi yenilemek lazım veya herhangi bir ayarla yada birşeyle düzeltebilir miyim?

Hocam komple sistemi değişsen çok iyi olur bu tür sorunlar bu sistem için çok normal ssd alsan sadece bilgisayar biraz hızlanır fps veya droplara çaren bilgisayarı değiştirmek

hocam yeni sistem alman lazım gibi görünüyor

Hocam komple sistemi değişsen çok iyi olur bu tür sorunlar bu sistem için çok normal ssd alsan sadece bilgisayar biraz hızlanır fps veya droplara çaren bilgisayarı değiştirmek
Hocam bilgisayarı değiştirmeyi düşünüyorum zaten ama şuan bütçem yok.Anca 2-3 ay sonra yenileyebilirim ondan da emin değilim yani beni idare edebilecek bişey yokmudur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam yeni sistem alman lazım
Hocam peki önerdiğiniz hazır sistem varmıdır 30k civarlarında daha düşük de olabilir.

Hocam bilgisayarı değiştirmeyi düşünüyorum zaten ama şuan bütçem yok.Anca 2-3 ay sonra yenileyebilirim ondan da emin değilim yani beni idare edebilecek bişey yokmudur?
Hocam biraz zor ama seni idare edecek tavsiyem ilk önce kasayı iyice temizle termal macun bakımlarını vesaire yap sonra iyi bir ssd al ayrıca oyunun çözünürlüğünü veya grafiklerini düşür arkaplandada açık program olmasın seni böyle götürür

Hocam biraz zor ama seni idare edecek tavsiyem ilk önce kasayı iyice temizle termal macun bakımlarını vesaire yap sonra iyi bir ssd al ayrıca oyunun çözünürlüğünü veya grafiklerini düşür arkaplandada açık program olmasın seni böyle götürür
Hocam senin varmıdır önerebileceğin hazır sistem 30k civarlarında?

Bu bütçede hazır sistem mantıksız olur, 2. El toplamak daha mantıklı
2. El de güven problemi var hocam. Ama önceliğim 2. el olur sağolun.

Bu bütçede hazır sistem mantıksız olur, 2. El toplamak daha mantıklı
2. El de güven problemi var hocam. Ama önceliğim 2. el olur sağolun
Hocam instagramda hikayelerinde bazen fiyat performans bilgisayarlar satıyor nadiren de olsa ona bakabilirisin ayrıca büyük şehirde yaşıyorsan ikinci ele yönelirsen ve dikkatli olursan çok kar edersin 30k hazır sistem önerim https://www.gaming.gen.tr/urun/7858...-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ ama arkadaşın dediği gibi hazır sistem en kötü 70k gerekiyor
Sağolun hocam 2. El bakıcam dediğiniz gibi.

2. El de güven problemi var hocam. Ama önceliğim 2. el olur sağolun.

2. El de güven problemi var hocam. Ama önceliğim 2. el olur sağolun

Sağolun hocam 2. El bakıcam dediğiniz gibi.
Hocam sana şöyle söyleyeyim her parçayı ikinci el toplama tabi ama ekran kartı işlemci ve anakartı mümkünse ikinci el al hatta ramleri falanda alabilirsin ama yani emin ol sıkı bir araştırma ve takip yaparak ucuz ve güvenilir parçalar bulabilirsin şimdilik önceliğin seçeceğin parçalar olsun daha sonra araştırmaya başlarsın önceliğin ulaşabileceğin konumlar olsun olmazsa zaten param güvende özelliğiyle ilk 3 gün deneme süren oluyor sanırım açarken kullanırken video çek bozuk çıkarsa vesaire kayda al vesaire önlemini al yani ama zannetmiyorum

2.ele yönelin hocam 5600 rx6800 lü bir sistem olabilir

Hocam sana şöyle söyleyeyim her parçayı ikinci el toplama tabi ama ekran kartı işlemci ve anakartı mümkünse ikinci el al hatta ramleri falanda alabilirsin ama yani emin ol sıkı bir araştırma ve takip yaparak ucuz ve güvenilir parçalar bulabilirsin şimdilik önceliğin seçeceğin parçalar olsun daha sonra araştırmaya başlarsın önceliğin ulaşabileceğin konumlar olsun olmazsa zaten param güvende özelliğiyle ilk 3 gün deneme süren oluyor sanırım açarken kullanırken video çek bozuk çıkarsa vesaire kayda al vesaire önlemini al yani ama zannetmiyorum
sağolun hocam cansınız

2.ele yönelin hocam 5600 rx6800 lü bir sistem olabilir
Ekran kartını nvıdıa almak istiyorum amd lerde sürekli bir sorun çıkıyor. Ama düzeldi gibi söylemler de var son durum nedir acaba hocam?

Geri