Bu monitörü almayı düşünüyorum alınır mı alan var mı?

Oynayacağım oyunlar valorant minecraft vb. oyunlar bilginize

Alınabilir

Hocam yalnız bahsettiğim monitörün tepki süresi 5 ms benim bahsettiğim 0.3 ms. ktc marka pek güvenilir değil ardından ppi olarakda asus daha önde aynı zamanda asus da hiç 5 puan altı yorum bulamaz iken senin attığın var ve hepsi aynı konuda sıkıntı yaşıyor yani asıl o kadar kötü kalitelere neden inelim ve mağazadan deneyerek alacağım o nedenle hepsiburada gibi sitelerden alışveriş yapmayacağım ölü piksel ghosting vb. Durumlarla uğraşmak istemiyorum.

Hocam yalnız bahsettiğim monitörün tepki süresi 5 ms benim bahsettiğim 0.3 ms. ktc marka pek güvenilir değil ardından ppi olarakda asus daha önde aynı zamanda asus da hiç 5 puan altı yorum bulamaz iken senin attığın var ve hepsi aynı konuda sıkıntı yaşıyor yani asıl o kadar kötü kalitelere neden inelim ve mağazadan deneyerek alacağım o nedenle hepsiburada gibi sitelerden alışveriş yapmayacağım ölü piksel ghosting vb. Durumlarla uğraşmak istemiyorum.
onlar yalan ms bakacaksan teste bakacaksın

Yani bir insan öneri isteyip nasıl hiçbirşey bilmez gerçekten şaşırtıcı. Yardım edicektim bu yorumdan sonra vazgeçtim.

Yani bir insan öneri isteyip nasıl hiçbirşey bilmez gerçekten şaşırtıcı. Yardım edicektim bu yorumdan sonra vazgeçtim.
Laf atmak gibi anlama fakat ben testlere baktım hiçbirşey bilmez diyorsun istediğin gibi git bak

https://www.vatanbilgisayar.com/asu...a-0-3ms-200hz-full-hd-ips-gaming-monitor.html Bu monitör alınır mı?alan var mı?varsa ölü piksel ghosting vb. bir problemi var mı? Yardımınız için teşekkürler.
Merhaba,
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba,

Samsung yetkili bayisiyiz eğer istanbulda ikamet ediyorsanız yardımcı olmak çok isteriz, fiyat performans olarak önerdiğim modelin linki paylaştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,322
Üyeler
190,012
Son üye
minder
Geri