❌İndirim Bitti! S25 Edge 512GB - 50 bin TL (Amazon)

XanthiN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
810
512 GB için şimdiye kadarki en dip fiyatlardan: Epey / Akakçe . İki renk var. SD 8 Elite barındırıyor. Samsung'un yaptığı 'çok ince' bir telefon, Apple Air'in rakibi. Kırpılmış donanımdan dolayı pek tutmadı diye duydum. Deneysel bir modeldi, muhtemelen yenisi de gelmeyecek.

1772481560283.webp

Son düzenleme:
S25 256 aldım depo ürünü 42 ye kafamı karıştırdı şimdi bu

512 GB için şimdiye kadarki en dip fiyatlardan: Epey / Akakçe . İki renk var. SD 8 Elite barındırıyor. Samsung'un yaptığı 'çok ince' bir telefon, Apple Air'in rakibi. Kırpılmış donanımdan dolayı pek tutmadı diye duydum. Deneysel bir modeldi, muhtemelen yenisi de gelmeyecek.

Alıntıyı görüntüle
Çok merak ettiğim bir telefon.
Yd'ler 20'lere düşse de alsak :(.

air, edge falan sacmalik minilere devam edilmeli samsung da muadil uretmeli o gunler yine gelecek de ne zaman gelir bilemiyorum.

Telefon tasarım olarak, güç olarak vs çok iyi. İncelemelerinden de bakabilirsiniz ama bataryası çok kötü. Ortalama 5 saat ekran süresi alıyorum. Yeri geldiğinde 6 saat falan oluyor ama ortalaması 5 saat. Onun haricinde çok iyi. Bence bu fiyata alınır. Ben 2.el 256GB hat takılmamış TR cihazını 41.5'a aldım. Bu fiyata ineceğini bilseydim Amazon'dan bunu alırdım.

S25+ da düştü 54 e yavaş yavaş fiyat düzenlemesi yapacaklar diye düşünüyorum bir anda hepsi uçmuştu hala fiyatlar fazla

Mağazada incelemiştim hafiflik ve incelikten dolayı "dandik" hissettiriyor. Öyle çok çok bir his değil ama iPhone Air öyle hissettirmiyor mesela. Ek olarak benim fikrim sırf ince olacak diye bataryadan kısmak mantıklı değil, bu ince hafif telefonları almam şahsen.

Mağazada incelemiştim hafiflik ve incelikten dolayı "dandik" hissettiriyor. Öyle çok çok bir his değil ama iPhone Air öyle hissettirmiyor mesela. Ek olarak benim fikrim sırf ince olacak diye bataryadan kısmak mantıklı değil, bu ince hafif telefonları almam şahsen.
Hocam kullanıyorum. Kesinlikle malzeme kalitesi çok iyi. Tek sıkıntısı batarya.

Hocam kullanıyorum. Kesinlikle malzeme kalitesi çok iyi. Tek sıkıntısı batarya.
Doğrudur ben sadece mağazada inceledim. Bu bana verdiği his hafiflikten olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,193
Üyeler
189,572
Son üye
ntcbk2k
Geri