❌İndirim Bitti! S26 Ultra 512 GB 97 Bin TL

Dahada düşecektir eminolun. Ama ne zaman bilemem. Cidden s25u ile farkı yok. Altı aydır bi ümit bunu bekledim hayal kırıklığı oldu. Herşeyi geç fiyat olarak. 35k ya yd s25u aldım çok memnunum :hackerman:
Yd samsungu ucuza işletebiliyor muyuz? İşletme maliyetleri neler?

Server'lar kapalı. Geçen ay telefoncu arkadaşım açıldı dedi S24U'ya 240 Dolar, S25U'ya 300 dolar dedi, yaptırmadım. Gereksiz yüksek rakamlar

işletmeyi iptal olarak düşüncen hocam samsungta işletmektense yurtiçi almak daha mantıklı. yd kullanıcaksınız mantıklı olcaksa

S25 ile farklarda sayılmamış bu video sabitleme özelliği. S25 e de gelecek mi? Çok nadir bir kullanım senaryosu ama güzel bir teknoloji

S25 ile farklarda sayılmamış bu video sabitleme özelliği. S25 e de gelecek mi? Çok nadir bir kullanım senaryosu ama güzel bir teknoloji

sanmıyorum. çok yüksek ihtimal yazılımsaldır diye düşünüyorum. ama vermezler. verirlerse s26 avantajı azalıyor.

Yazılımsal bir olay ama büyük ihtimalle vermez, zaten donanımsal fark yok bari yeni yazılım yeni cihaza özel kalsın kafasına girerler.

öğrenci, kamu mağazası olayo nedir hocam?
Samsungun sitesinde ve ya shop uygulamasında eğitim programı diye bir bölüm var oraya öğrenci belgesi ile giriş yapınca fiyatlarda dişe dokunur bir indirim oluyor çoğu üründe

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,186
Üyeler
189,986
Son üye
pankek adam
Geri