İSLAMCILARIN DÜŞMANI OLDUĞU KİTAP...

Samet Schwarz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
927

Daha önce karşınıza çıktı mı bilmem lakin 2 kere baştan sona bitirmiş olduğum bu değerli kitabı sizlerle paylaşmak istedim.
Korkusu yüzünden 1 kere meal okumamış amatör müslümanlar yanlışlıkla indirip okumasın allah korusun akılları karışır bir şey olur sorumluluk kabul etmiyorum.
Lakin islam dini ile araştırma yapan veya kafasında sorular çelişkiler olanlar için resmen biçilmiş bir kaftan olan bu kitap aklınıza gelebilecek tüm soruları çelişkileri piyasanın ve kurumların en güvenilir en sağlam kaynaklarıyla ortaya döküyor...

Esenlikler dilerim.

(Kimsenin dinine inancına değerlerine sözüm yok hepsine de saygı duyarım islam düşmanı değilim yazdıklarım anlattıklarım kendi kişisel görüşümdür. Herkes istediğine inanmakta özgürdür.)

Pdf olmayanı yok mu site gibi?
direkt kumak isterdim ama

Ayetlerin bağlamlarına ne nüzullarına bakmadan, bir tefsir kitabınin yüzüne dahi bakmadan yazacağınız kitap en fazla bu kadar olur zaten :)

PDF bu incelemek isteyen bakabilir

Yazara göre el kesmek çok kötü bir cezaymis ve kesinlikle insanlık disiyimis, yapma ya!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İslamcılar içinde akıl ve mantık olan her şeye düşman.
Elhamdülillah

Kuranda aşk ve Evrim kelimeleri geçmedi için kitaba göre Kur'an hatalı oluyormuş 😆

Kimse size araştırma yapmayın demiyor, gidin doğru düzgün makaleler okuyarak araştırmanizi yapın. Bu tür sırf İslamı karalamak amaciyla yazarın kendini komik duruma düşürdüğü kitaplardan araştırma yapmak size hiçbirsey katmaz ve bunada araştırma yapmak denmez

Son düzenleme:
Yazara göre el kesmek çok kötü bir cezaymis ve kesinlikle insanlık disiyimis, yapma ya!
cahillerle muhattab olma dostum bunun evine hırsız girse sağ yanağını dönecek tiplerdendir.

cahil insanlara bu videoyu yapıştırman yeterli bu adam 300 den fazla incil versiyonunu barındırdığı gibi kuran hafızıdırda
türkçe dublaj vardır şeriat yasalar kurallar zina detaylı açıklanır.

harbiden ama ateist kitabından islamı öğrenen kişinin sıfatı aynen budur: :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
1772650774560.webp

gözlüklü adam eski ateistti diye biliyorum mavi gömlekli adamda portekizli eski hristiyandır
baştaki dr sabeel ahmed
bu 4 lü ekip yabancı ülkelerde islamı gerçekten anlatabilen başarılı kişiler

gönderi sahibini sabeel ahmet e posta yollamaya davet ediyorum. tüm o saçma fikirler yerle yeksan olacaktır web siteside var
istediği soruyu yazabilir ingilizce yazsa yeterli.
hepsi cevaplanacak

Daha önce karşınıza çıktı mı bilmem lakin 2 kere baştan sona bitirmiş olduğum bu değerli kitabı sizlerle paylaşmak istedim.
Korkusu yüzünden 1 kere meal okumamış amatör müslümanlar yanlışlıkla indirip okumasın allah korusun akılları karışır bir şey olur sorumluluk kabul etmiyorum.
Lakin islam dini ile araştırma yapan veya kafasında sorular çelişkiler olanlar için resmen biçilmiş bir kaftan olan bu kitap aklınıza gelebilecek tüm soruları çelişkileri piyasanın ve kurumların en güvenilir en sağlam kaynaklarıyla ortaya döküyor...

Esenlikler dilerim.

(Kimsenin dinine inancına değerlerine sözüm yok hepsine de saygı duyarım islam düşmanı değilim yazdıklarım anlattıklarım kendi kişisel görüşümdür. Herkes istediğine inanmakta özgürdür.)
Kitabı inceledim sonunda akıl ve mantık olan her şeye düşman olmaya karar verdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,313
Üyeler
190,011
Son üye
dogan52
Geri