Yardım 2 oled monitör arasında kaldım

Bluerain

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
255
0.5 inch dışında bir fark yok mu ben mi yanlış görüyorum

bende onu düşünüyordum ama sorayım dedim bir önce ki sürümün eksikliklerini tamamlayıp 2. sürümü çıkardıkları bi model olmuş sanırım odayı full karanlık yapabilirim sanırım 700tl farklı olan benim için daha uygun
XG27AQWMG
bunu al diğerlerini alma bu tandem woled(gen 4 olması lazım)
ama woledin çıkarabileceği eksileri biliyorsundur ona göre al
senin attığın gen 3 woled sanırım
bildiğim kadarıyla gen 4 qd oled yok bu bütçeler için
@Tayfunns

neden ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

XG27AQWMG
bunu al diğerlerini alma bu tandem woled(gen 4 olması lazım)
ama woledin çıkarabileceği eksileri biliyorsundur ona göre al
senin attığın gen 3 woled sanırım
bildiğim kadarıyla gen 4 qd oled yok bu bütçeler için
@Tayfunns
eksilerden kastımız ışıklı ortamda yapacağı yansımayı mı diyorsunuz hocam ek olarak gen 3 veya 4 arasında ki farkı bılmıyorum

attıklarından 1 nesil daha yeni ömrü daha uzun parlaklığı daha yüksek hem glossy
tek eksisi woled olması piyango olayı çıkabiliyor
tayfun hocamın rehberine bak woled neden öyle oluyormuş diye yazıyor

neden ?

eksilerden kastımız ışıklı ortamda yapacağı yansımayı mı diyorsunuz hocam ek olarak gen 3 veya 4 arasında ki farkı bılmıyorum
gen yükseldikçe burnin yaşama ihtimalin azalıyor ömrü uzuyor parlaklıklar artıyor
bu da woled

bir de bildiğim kadarıyla woledlerde gray banding çıkabiliyor şansa bağlı olan o
gray banding çok çıkarsa iadeye izin veriyorlar mı satıcılar onu falan bilmiyom

aqdmes modeli de mat kaplamaymış o yüzden direkt elerdim karanlık odada kullanacaksam

Son düzenleme:
attıklarından 1 nesil daha yeni ömrü daha uzun parlaklığı daha yüksek hem glossy
tek eksisi woled olması piyango olayı çıkabiliyor
tayfun hocamın rehberine bak woled neden öyle oluyormuş diye yazıyor

gen yükseldikçe burnin yaşama ihtimalin azalıyor ömrü uzuyor parlaklıklar artıyor
bu da woled

bir de bildiğim kadarıyla woledlerde gray banding çıkabiliyor şansa bağlı olan o
gray banding çok çıkarsa iadeye izin veriyorlar mı satıcılar onu falan bilmiyom

aqdmes modeli de mat kaplamaymış o yüzden direkt elerdim karanlık odada kullanacaksam
en son bu kafa karısıklıgını ips mi va mı alsam diye yaşıyordum yine monitörden dolayıydı şimdi oledlerde de bir ton kafa karışıklığı almayı çok istiyorum ama bir anda vazgeçmem de an meselesi resmen

gen 3 qd oled istersen bunu öneririm yarım glossy mi hafif mat mı neydi attığın qd oled asustan daha iyidir
tandem woled olur dersen de attığım var

en son bu kafa karısıklıgını ips mi va mı alsam diye yaşıyordum yine monitörden dolayıydı şimdi oledlerde de bir ton kafa karışıklığı almayı çok istiyorum ama bir anda vazgeçmem de an meselesi resmen
mat oled olsa bile ipsten va dan çok daha iyi ama dikkatli kullanman gerekiyor işte
almışken bu bütçede glossy önerir herkes çünkü matta ekran koruyucu olarak mat kullandığını düşün kaliteyi bozuyor.
mat kaplamanın glossy kaplamanın da tek türü yok bazısı aşırı agresif kullanıyor bazısı glossy gibi oluyor değişiyor modelden modele

gen 3 qd oled istersen bunu öneririm yarım glossy mi hafif mat mı neydi attığın qd oled asustan daha iyidir

mat oled olsa bile ipsten va dan çok daha iyi ama dikkatli kullanman gerekiyor işte
almışken bu bütçede glossy önerir herkes çünkü matta ekran koruyucu olarak mat kullandığını düşün kaliteyi bozuyor.
mat kaplamanın glossy kaplamanın da tek türü yok bazısı aşırı agresif kullanıyor bazısı glossy gibi oluyor değişiyor modelden modele
gemini ye sorduğumda gen4 için baya umutlu bi şekilde konuştu az buz para değil 20k diye çıktığım yolda 30k lara kadar geldim
hepsini okumak zorunda değilsiniz hocam özet geçmek gerekirse diğer 2 modelle karşılaştırınca dedikleri doğru mu

şu video beni aşırı yükseltti mesela

Ekler

• 1772818497712.webp
    1772818497712.webp
    82.6 KB · Hit: 18
woledlerde banding problemi var tandem olandada var şans işi panel lotterysi diyorlar bunun için.

gemini ye sorduğumda gen4 için baya umutlu bi şekilde konuştu az buz para değil 20k diye çıktığım yolda 30k lara kadar geldim
hepsini okumak zorunda değilsiniz hocam özet geçmek gerekirse diğer 2 modelle karşılaştırınca dedikleri doğru mu
20kdan esnemiyorsa samsung g5ten başka seçenek yok zaten
30k olursa glossy almak mantıklı oluyor onda da gen 4 woled ile gen 3 qd oled arasında seçim yapman lazım
senin attığın gen 3 qd oled mat o yüzden eledim
diğer attığın da gen 3 woled glossy o yüzden onu da eledim
teknolojide şanslı olduğuma inanıyorsam veya gray banding biraz çıksa bile rahatsız etmeyecekse gen 4 daha mantıklı geliyor
risksiz istersen dell olan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,455
Üyeler
190,213
Son üye
canvural5900
Geri